Pages

Saturday, October 9, 2010

Mimpi Basah Dari Segi Pandangan Murid Darjah 6


Rasanya lelaki yang dah baligh sudah mengalami mimpi basah tapi mengikut survey yang dijalankan terhadap murid-murid darjah 6 inilah pengertian mereka mengenai mimpi basah apabila ditanya mengenainya:
  • Kencing malam

  • Kencing dekat tilam

  • Kencing dalam seluar

  • Mimpi menakutkan dan seram

  • Mimpi yang indah yang pernah dilalui

  • Keluar air mani
Nampaknya macam-macam jenis interpretation yang dibuat oleh mereka kan. Apa yang penting selamat menghadapi kehidupan alam dewasa dan hidup ini penuh dengan benda yang perlu kita pelajari.

20 comments:

sahromnasrudin said...

lg 1..mak depa jirus dgn ayaq sejuk huhuhuhuhh

noor afzan said...

aik, anak sharinginfoz dah darjah 6 eh?

ardinihumaira said...

sepupu dni cakap mimpi basah tu mimpi kena hujan hehe... baru darjah 5

Zuewairy said...

mimipi disimbah air.. hoohoho

Anne said...

spontaneous orgasm...tak dapat dikawal. Lebik kerap berlaku kat budak lelaki..

darkbatman.com said...

dlm maksudnye.heheheee..

aSmiDar said...

mimpi terkencing...

Firdaus Hypro said...

syokk woo mimpi basah..hehe..tapi dah lupe dah bile 1st time mimpi neh...hehe

Joy said...

sape yg kena jirus dgn mak sbb tak bgn pagi nak g sekolah. hehehe ;)

velasrizal said...

bila dh besar nti kena la explain kt bdk2 tu nti..

Daging Kambing Tidak Bahaya Untuk Kesihatan ?

Encik MT said...

hahaha!

|| NaFiRaa || said...

kekekeke... macam2 jawapan~ kalo yang matang sikit mungkin dah tahu ape itu mimpi basah kan~

toyolkiut said...

mimpi basah bila ngigau mandi air jamban..hahaha....
itu btul, anak sdara TK pnh jd gitu dulu..

Encik Tikus said...

fuyooo. hahaha ;P

cikgu isza said...

takda lagi murid yang tanya.. mimpi basah tu apa?.. ish2.. jenuh..

relevan said...

Bila musim tengkujuh selalu je mimpi basah..takut air naik..

Adziim said...

Lepas ini ada subjek pendidikan seks agaknya semua budak2 akan faham keluar air mani dan beerti dosa sendiri tanggung.

Fitrihadi.com said...

memang perlu pendidikan seks ni agar diorang lebih faham dan tau apa baik dan buruknya seks ni..

sampai kencing malam pun di kira mimpi basah hahaha itu dah terlebih basah tu :p

Sharinginfoz said...

noor afzan: belum lagi.....

azzey said...

Sharinginfoz; sbg satu permulaan ke alam dewasa....