Pages

Saturday, October 16, 2010

Ramai Suka Bola Daripada Bajet 2011

Sekarang ni ramai yang sibuk dan nak tahu mengenai bajet 2011 dan juga keputusan piala malaysia. Daripada data from my site as at pukul 7.00 pagi tadi, nampak gayanya ramai yang mencari mengenai keputusan piala malaysia yang berlangsung malam tadi jika dibandingkan dengan bajet 2011.

Tengok tu bottom 3 semuanya mengenai bajet dan hits hanyalah sebanyak 21 jika dibandingkan dengan bola sepak hampir 300. Maybe disebabkan ramai yang nak tahu dengan keputusan piala malaysia yang mana Kelantan 3-0 Selangor dan bagi bajet 2011 maybe ramai yang dah tahu, maklumlah speech kul 4.00 petang kan dah by 6.00 pm dah tahu semua.

Apa-apa pun tak kisahlah bola sepak ke bajet 2011 ke, pilihan di tangan anda, saya cuba bagi info. Kan sharing is power.

9 comments:

HaiDa HiDa said...

2 2 suka.. bajet pn suka, piala malaysia pun suka..

DKosongLapan said...

bukan selalu Kelantan tengah kuat nii....eksaited lebih laa kaannn.....tahniah Kelantan... kalo tak menang dekat separuh akhir.....teghime le kenyataan.....

Faizal@PeJAY said...

sy suka bola

relevan said...

Suka dengar orang orang becerita tentang bajet 2011 begitu juga cerita cerita tentang bola..

akubiomed said...

Ahh...frust Selangor kalah dengan Kelanta 3 - 0.

azzey said...

Sharinginfoz: Yelah kan. pilihan di tangan masing2 kannnnnn.

ardinihumaira said...

isu hangat. tentu ramai cari :D

Zulkifli Bin Sa'don said...

coz semalam tak de live coverage piala malaysia kot... lagi pun ramai nak tau kesudahan selangor lawan kelantan... kelmarn seri o-o... but syabas kelantan... buat selangor... tahun depan cube lagi...

p/s: saya follow blog ni... hope tuan punye blog,.. sudi follow saya punyer blog...

Mat Pintu said...

steady lah kelantan! yuhuuuu!! puas ati