Pages

Tuesday, October 5, 2010

Whopper Kat Burger King RM1 Esok 6 Oktober 2010

Memang betul whopper kat burger king hanya RM1 aja esok, 6 Oktober 2010. Nak tahu lebih lanjut boleh visit whopper@RM1. Ingat kena beli air korbonat dulu ya. Sebelum apa-apa tindakan make sure baca betul-betul terma-terma dan syarat ya.

So kalau berpuas hati jom whopper@RM1 esok.

20 comments:

Hazzy Ishak said...

kena serbu alamanda ni

d_LA said...

hoho..xde burger king la kat cni..

Kaseh NazLieza said...

wah..harus pergi ni..

amirah said...

bro nik sungguh pantas..baru nak wat entri pasal whooper singgit

relevan said...

RM1 saja..wah..tapi kat tempat gua tiada burger king..

Burger pasar malam saja ada...

azzey said...

Sharinginfoz; peluang keemasan nih!

DKosongLapan said...

wahhhhhh.....
beghite baik ni....
memandangkan Ipoh dah ade Burger king....
bulih le serbu besok niii....

Pergilah Melancong

ardinihumaira said...

alamak besok kelas full :'( huaaaa sedih

sahromnasrudin said...

ini iklan berbayar ke???

Ieda Al-Habsyi said...

woooww! leh g lah esok :)

velasrizal said...

uik..murah betol..bia betoi ni..

Rezeki Dari Rumah Terbuka Hari Raya Aidilfitri !

maslinamansor said...

boleh terjah BK masjid jamek... hehehe

Sharinginfoz said...

shahromnasrudin: tak le, normal info aja, saya tak sampai taraf iklan berbayar lagi...

DaHLia said...

pengakuan jujur dan ikhlas, biarlah korang cakap aku ni ketinggalan...

aku memang tak pernah makan burger king, apatah lagi mende nama whopperz ni...huhuh

kesian x????

p/s: aku memang tak gemar burger + xde Burger King sini...faktor aku xpernah makan...

Eyriqazz said...

serius..biar betul ni>?sehari je ke?hik3...

ProfHariz said...

Jom Serbu!!!! yeah.. RM1 murah gila

New Entry ProfHariz
Berkahwin USia Muda

eelobor said...

pernah sekali dua jer makan kat beger king nihs, kureng sket bg aku

LiFe KaMi said...

alahai esok je ker.. tak sempat pegi kerja byk..huhu

eiman said...

lama tak makan burger king nih.. teringin pula.

the bert said...

wajib g burger king arini..hehe