Pages

Sunday, October 3, 2010

Segmen Kenali Blogger: dahlia @dahlia journal

Segmen kenali blogger sudah masuk ke minggu yang ke 22. Kali ini kita bersama dengan dahlia @dahlia journal. I am sure ramai yang kenal dengan cikgu dahlia.

Semasa entry ni ditulis, followers cikgu dahlia sudah mencecah 1785. Memang sungguh ramai, peminatnya terdiri daripada berbagai-bagai golongan dan datangnya dari pelbagai tempat.

Kalau dapat link kat her blog memang berbaloi, ingat lagi tak dengan iklan raya TV3? Hasil tempiasnya, dalam sehari pernah dapat backlink sebanyak 203. Memang sungguh berbaloi, thanks for that.

Blog cikgu dahlia memang banyak isu-isu semasa, i.e. kes pembunuhan sosilawati, kes gambar separuh bogel pelajar "pendrive", pembayaran PTPTN melalui potongan gaji, lif jatuh dan macam-macam lagi.

Tengok le dalam tahun 2010 dah 480 entries dihasilkan dan secara purata 15-20 entries dikongsi seminggu. Memang banyak gak tu kan. Memang cukup rajin.

Pernah merekod unique visitors sebanyak 5,929 dan pageviews lebih 10,000 sehari.

Ni cek yang ketiga bersama nuffnang di samping iklan-iklan yang disewa direct oleh business entities. Memang masuk punya. So apa lagi jom terjah cikgu dahlia.

15 comments:

DaHLia said...

tergezut hari ni sebab masuk sesi terjahan blog ni...thanks bebeh...
sejak dua menjak ni jarang update blog sbb banyak keje kat sekolah..rindu kat blogg...huhuh

naz said...

perghhh sangat bagus blog dia punya statistik :)

relevan said...

Jom terjah..selamat pagi cikgu Dahlia..

ardinihumaira said...

^___^
blog sis dahlia memang power. meletop2

yangbaik said...

salam,
oh... cikgu ker...
pernah juga baca blog cikgu dahlia
entry nya memang hebat, maklumlah cikgu...

Siti Shahidatul Asmidar said...

hemmm....bestnyer..

velasrizal said...

ramai btol peminat cikgu dahlia ni kan..

Eyriqazz said...

cikgu dahlia memang blogger contoh..keep it up sis...bila nak join event2?

DaHLia said...

event??
malllluuuuuu :D

shark said...

sokokng page cikgu ni
shark pn turut follow dia..
x kemut ilmu cikgu ni:)

SyUhAdA said...

slalu gak singgah blog ckgu dahlia~

azzey said...

Bertambah lagi rakan blogger....:)

Anna Boleyn said...

yep2 blog dia power lah. bila ntah nk jd power cmtu. hukhuk

darkbatman said...

haha.. dahlia mmg best sbb x lokek ilmu.. nice review bro.. aaa.. blog sharinginfoz pun makin meletop..hehe.

Anonymous said...

When will you post again ? Been looking forward to this !