Pages

Thursday, December 2, 2010

Dah Lama Tak Dapat 10,000 UV Seminggu

Dah lama betul tak dapat 10,000 UV seminggu. kalau tak silap last time bulan 10. Bagi blogger hits yang tinggi memberi kepuasan kepada mereka. By the way, itu adalah salah satu benda of course banyak lagi benda yang boleh membuatkan blogger seronok i.e. komen daripada pelawat, jumlah followers, silent readers dan banyak lagi le.

Yang paling banyak minggu ini adalah semalam yang mana 3,101 UV manakala pageview sebanyak 5,840. Majoriti yang baca adalah mengenai perlawanan bolasepak antara Malaysia dan Indonesia (Piala Suzuki) yang mana ianya melebihi 1,000 UV dan Amanah Hartanah Bumiputera (700++ UV).

Terima kasih kepada semua yang datang ke blog sharinginfoz dan saya ingin merakamkan terima kasih kepada benashaari, akudansesuatuz dan mereka yang share melalui facebook kerana telah link entry yang saya buat. Maybe ada lagi bloggers yang link tapi saya tak dapat kesan dan ingin juga ucap terima kasih.

32 comments:

Kancilbiru said...

wow, tinggi tu...

eelobor said...

blog bro pun dah ada nama & pembaca tetap kan? turun naik tu biasa jer bro. aku punya nk dpt 1000 seminggu pun susah. hihihihi

Nadia arRumaisha said...

wahhhh bestnyer....tahniah.....

Lagenda said...

mmg susah kita nak capai hit yg setinggi tu kan? Apapun, just enjoy ur blogging n kepuasan tu akan dtg sendiri dgn pelbagai cara.

lydzar said...

byk nya UV..

cik EPAL said...

wahhh tahniah! =)

Azman Roslan said...

aku tak pernah dapat macam tu..heheh..

azzey said...

Sharinginfoz: Wow, byk tu!Congrates.....

sahromnasrudin said...

tahniah dan selamat melayang minda...

Tn.Punya said...

tahniah bro... rezeki masing2 tu.. tahniah2

maslinamansor said...

3000++ tue dh mashyuk... syok tgk uv byk2 tue...

iza said...

Salam...

Wow....tinggi menggunung...tahniah..

velasrizal said...

memang ramai yg nak tau psl mesia vs indon tu...

eka said...

wow , jeles giler .

BEN ASHAARI said...

sama sama .. terus berikan info terkini buat pembaca ..

kisahsensasi said...

blog nie banyak info mengenai isu semasa..... sebab tu banyak demand....

Joy said...

fuh!! ramainye visitor ;)

hans said...

wow
banyak tu
apa2pun den pun 4-5 kali masuk semalam sebab nak tahu result bola malaysia lawan indonesia
hehehe

P/S : Baru Cadang Nak Jadikan Wayang Tu Macam Rumah Sendiri Tadi

Rabia Sensei said...

Wallawey, tahniah brother Sharinginfoz! Susah tu nak sampai tahap tu. Saya belum lagi sampai tahap tu...huhu

nadey said...

gile hebat!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RedBoys said...

wow. bnyknya trafik.
hebat2. teruskan bg info2 yg menarik.

DKosongLapan said...

wah...mike memang hebat encik sharinginfoz @ En Nik..... mike udah bulih dikighe lejen dah dalam duniye blog niii

Queen F said...

vavavavva banyakk gilaa.. 0.o

tapi suka blog ni! :)

buzymovie said...

tahniah dia atas kejayaan ini..semoga dgn ini akan menambah lgi semangt utk berblog..

DaHLia said...

dasatttt!! tahniahhh

ProfHariz said...

Gempak bro! Dan Tahniah buat bro.. Mungkin lepas nie tiap2 minggu leh maintain 10k?

http://profhariz.com

miss nina said...

cik epal datang la :)

tahniah bro, kena top up entri yang menarik utk orang ramai2 ke sini

eiela said...

banyaknya UV,,tahniah...

ardinihumaira said...

wahhh 3k++ uv!

fairus said...

Huh.. Tinggi tu...

azzey said...

Sharinginfoz; Tahniah ye!

Haz said...

Baik punya trafik..
banyak tu...