Pages

Friday, December 3, 2010

Surprise from TGV and Nuffnang Sempena Birthday

Memang betul bermula Disember 2010, TGV and Nuffnang akan memberi 4 complimentary movie passes kepada 250 gliteratti members yang bertuah dipilih secara rawak setiap bulan (yang mana hari jadi mereka pada bulan tersebut).

Secara ringkasnya glitterati nuffnangers mestilah:
  • Tinggal di Lembah Klang
  • Akan diberitahu melalui e-mail
  • Perlu mengambil passes tersebut di Nuffnang, cawangan Kuala Lumpur
  • Boleh gunakan pass tersebut di mana-mana panggung wayang di Malaysia (melainkan diberitahu)
  • Tak boleh digunakan untuk 3D movies ataupun couple seats
Untuk mengetahui lebih lanjut sila layari "TGV Birthday Surprise For Nuffnangers" dan "TGV Birthday Surprise".

So nantikan semua terutamanya yang mana hari jadinya pada bulan Disember. Good luck and have fun semua.

20 comments:

Boloque said...

menarik memang menarik..tpi sayang..aku duk jauh

TERBARU: Rusia dan Qatar Tuan Rumah Piala Dunia 2018 dan 2022

Ieda Al-Habsyi said...

tak untungnya saya tak dok lembang klang, hehehe :)

DKosongLapan said...

alamak....1st syarat awok dah kantoi...... tak dapat le nak join bende ni...

ProfHariz said...

Ehhh saya penduduk penang xlayakkah bro?

http://profhariz.com

fairus said...

Huh.. Lama benau aku tak tengo wayang.. Hampir 3 tahun..

velasrizal said...

ala bestday ku bln 11 ritu..melepas lah..

relevan said...

Kena duk KL juga nampaknya..

azzey said...

Sharinginfoz: Wow best dpt tgk wayang!

Joy said...

lambat lg my birthday ;)

Lagenda said...

kehkehkeh...betui2.

syarat yg pertama je dah x qualify!!

Sumijelly said...

yeah...aku lah org yg bertuah itu.......hehehe

Sumijelly.com

Azman Roslan said...

nasib baik la aku duk pahang.. kalo tak dah lama aku dapat, heheh..

maslinamansor said...

sape yg dok lembah klang mesti best... hehehe

n@m@n said...

wah..besday wife disember jugak

sahromnasrudin said...

alamak..ari jadi dah lepas la huhuhuhu

y@n@ M!B said...

kwn sy lahir bln 3..tp nuff terslh bg emel besday bln 12...hihi~

Tn.Punya said...

wife aku baru dapat tiket tadi.. so aku tumpang glamourlah hehehe

Sharinginfoz said...

dear all: setakat yang saya tahu so far mestilah dok kat klang valley

velasrizal: tunggu tahun depan le kan

sumijelly: tahniah sebab dapat

yana: oppsss maybe dia declare lahir bulan 12 kot kat nuffnang

tn. punya: tahniah, seronok le kan..

hazman aka species1980 said...

aku kena tunggu bulan LAPAN baru boleh tahu..... huhuhu

munster said...

nak tunggu next month!januari 2011!