Pages

Wednesday, December 22, 2010

Siapakah Pemain Bola Sepak Malaysia Terbaik?

Sekarang ni ramai yang memperkatakan mengenai perlawanan bola sepak Piala Suzuki AFF 2010. Tapi agak-agaknya siapakah pemain bola sepak Malaysia yang terbaik? Mengikut survey ke atas 33 orang, so far hampir 40% memilih penjaga gol Malaysia iaitu Khairul Fahmi Che Mat.

Walaupun hanya 33 orang respondents, saya quite setuju dengan result ini bagi top player tapi kurang bersetuju dengan 3% or seorang aja yang memilih penyerang berbisa, Norshahrul Idlan Talaha, saya berpendapat kedudukannya maybe tempat kedua. Apa pandangan anda semua, siapakah pemain terbaik?
  • Khairul Fahmi Che Mat
  • Norshahrul Idlan Talaha
  • Safee Sali
  • S Kunalan
  • Safiq Rahim
Jom sessi bagi pandangan.

11 comments:

iday said...

khairul Fahmi Che Mat! kagum habis masa laawan dengan vietnammm,,mantappp,,

tapi,mungkin bhagian pertahanan,,Muslim Ahmad,,,hehe,,dia memang selalu jadi my feveret player,,,hehe

Siti Safiyyah said...

sokong! kelima-lima pemain ni mmg terbaik lah..siyes tak tau nak letak sape pemain terbaik tu..hehe

EsheGuRL said...

Fahmi, Fahmi, Fahmi...jangan marah ye nik. - syida-

Boloque said...

aku rasa keeper yg paling bnyak berjasa...

Kasim Ahmad said...

sharinginfoz.. blog sharing keluar warning malware bila bukak.. ni pon dapat cepat2 klik kotak komen.. huk

hans said...

of course penjaga gol si Khairul Fahmi tu
dia main superb lah setakat nih

P/S : Bertenang! Tarik Nafas! Sikit Jer Nih! Sakit Sikit Jer Bila Kena Cucuk Nih!

9W2URY said...

Pilihan aku:
1. Khairul Fahmi Che Mat
2. Safiq Rahim
3. Norshahrul Idlan Talaha
4. Amar Rohidan
5. S Kunalan
6. Safee Sali

Bole ke?

Azman Roslan said...

jarang tengok diorang bermain, jadi tak tahu nak pilih siapa. heheh..

hazman aka species1980 said...

Kalau goalkeeper - memang Kharul Fahmi....

Striker - memang Shahrul Idlan Talha... cuba tengok cara dia gelecek dalam kotak penalti....marveles...

Sharinginfoz said...

kasim: thanks, dah buang kat link tu

anwar wafiq said...

Safiq rahimlah lagi mantap daripada khairul fahmi.
Masatu safiq rahim goalfriekik lagi lawa.