Pages

Friday, December 31, 2010

Topik Hangat Minggu Ini @Google: Piala Suzuki AFF 2010

Jom kita tengok apakah benda yang paling banyak (peningkatan) orang cari kat google minggu ini (24 to 30 Disember 2010).
  • Top 4 adalah mengenai bola sepak Piala Suzuki AFF 2010. Keywords yang dicari ialah malaysia vs indonesia, aff suzuki, aff suzuki cup dan juga suzuki cup. So kalau bloggers tulis mengenai Piala Suzuki AFF 2010 ni, rasanya banyak mendapat hits minggu ini

  • Tak sangka pasukan kegemaran saya, Arsenal pun ada juga. Tapi tension setelah Arsenal seri 2-2 dengan Wigan pagi Khamis. Wigan bermain 10 orang untuk 10 minit terakhir dan Sebastien Squillaci (Arsenal) pula menjaringkan gol sendiri pada minit yang ke-81. Apa-apa pun persaingan liga masih terbuka luas; Manchester United, Manchester City, Arsenal, Chelsea dan Tottenham Hotspur
Sekali sekala tengok rising searches ni OK juga, boleh bagi idea topik apa yang tulis tapi ianya maybe sudah ramai orang buat dan juga maybe sudah basi.

7 comments:

Aus MeLankoLik said...

bola dah jadi macam artis , kah3 . top gila .

eelobor said...

isu semasa....jap lg orang membicarakan pasal lain lak

azzey said...

Sharinginfoz: sukan bola mmg popular...:)

gr@wn said...

yeah!!!!! MaLaysia menang~!!! yeah!!!!!!!

luahfikiran said...

SALAM,
SEMOGA TAHUN 2011 AKAN MENCATATKAN REKOD KEGEMILANGAN SUKAN BOLA SEPAK

alexa yussida said...

kawan saya pon bengang kemain arsenal seri..dah la esknye tu final exam..kesian beliau emo semacam..huhu

YanaMIB said...

hari hari org bercerita and search psl piala suzuki..hehe~ ^_^