Pages

Thursday, December 16, 2010

Celcom Sale Kembali Lagi Sehingga 31 Mac 2011 (Our Celcom Our Sale)

Semalam, 15 Disember 2010: Celcom telah melancarkan "our celcom our sale" bertempat di Celcom Blue Cube, Pavillion Kuala Lumpur. Ianya dilancarkan oleh Encik Chee Pok Jin (kanan), Ketua Pegawai Pemasaran dan Encik Zalman Aefendy Zainal Abidin (tengah), Pengarah Pemasaran.

Mengikut Encik Zalman Aefendy, kempen ini bermula 8 Disember 2010 sehingga 31 Mac 2011 yang mana antara lain, pelanggan Celcom akan mendapat diskaun sehingga RM500 bagi pembelian telefon, smartphones dan peralatan yang berkaitan terkini, sebagai contoh Blackberry Torch 9800 dan Blackberry Bold 9780.

Program ini adalah bagi menghargai pelanggan sama ada postpaid or prepaid. Sebagai contoh setiap penggunaan i.e. bil bulanan @setiap RM10 akan diberi 1 token (dalam sistem) dan ianya boleh digunakan untuk tujuan mendapatkan diskaun bagi pembelian telefon. So kalau penggunaan dalam tempoh promosi ini adalah RM400 so anda akan dapat 40 token yang mana nilainya ialah RM100.

Maknanya lagi banyak guna lagi banyak penjimatan bagi tujuan pembelian telefon baru.

Kalau nak tahu berapa jumlah token yang ada, boleh check melalui sms, ussd dengan menaip *119# ataupun perkhidmatan pelanggan secara online. Nak tahu lebih lanjut mengenai kempen ini boleh check kat "our celcom our sale"

By the way, terdapat beberapa orang bloggers under Nuffnang yang hadir dalam majlis perasmian ini antaranya mohd zaid, che arm, redlinda dan adawiyah.

15 comments:

noorafzan said...

huuu..bestnya tapi saya malas la nak tukar line.
masih dgn maxis.

maxis takde lak wat promotion cm ni eh.

relevan said...

pengguna hp Celcom..

oya said...

wah best tu bloggers pon turut serta

PinQib said...

cadang nak tukar pakej UOX. lg murahhh

sw33tdarling.com said...

celcom ni kaan.... lebih mengutamakan dan memperistimewakan pengguna XPax

Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

nur said...

wah.. menarik ni

JEMPUT KE BLOG:ALL IN ONE

SRSY10 said...

masih setia lagi dengan maxis..

Eyriqazz said...

iPhone 4 ada bro?dushh2,patutkah aku curang hanya kerana iPhone 4?

rasp said...

wow menariks nie...

ainhany said...

kot2 ade peluang tersenarai anatara pengguna yag aktif dan lama mnggunakan celcom...kalau menang....bestnya.

eT said...

maxis ngan celcom mana bagus???
dedua ngah wat promo la nih kan...huhu

hazman aka species1980 said...

hurmm... masih nak tunggu offer untuk corporate package....

Matjoe said...

good marketing from celcom. love competition, masing2 turunkan harga

siti murni said...

masih setia dgn maxis..internet je guna celcom..

AngahSayang2314 said...

ooo macam tue nak cek la angah pengguna postpaid