Pages

Saturday, December 25, 2010

Contest Siapa Nak Buku "Buat Duit Dengan Blog"

Salam dan selamat sejahtera. Kita dah nak masuk tahun 2011 so sempena dengan tahun baru ini blog sharinginfoz ingin mengadakan contest siapa nak buku "Buat Duit Dengan Blog". 2 pemenang akan dipilih dan hadiahnya adalah buku berkenaan blog di atas, satu setiap seorang.

Syarat-syaratnya adalah sangat mudah:
  1. Buat entry bertajuk [Contest Siapa Nak Buku "Buat Duit Dengan Blog"] dengan explain mengapa anda nak buku ini dan jangan lupa letak gambar di atas.

  2. "Link"kan ke entry ini

  3. Dalam komen entry kat blog sharinginfoz letak your permalink. Itu aja. By the way, contest ni berlangsung sehingga hari Isnin (27 Disember 2010) pukul 11.59 malam. Itulah tarikh dan masa terakhir untuk tinggalkan komen dan permalink

  4. Keputusan akan diumumkan secepat yang mungkin
So kalau berminat apa lagi, kejap aja buat entry ini tak sampai 10 minit kot. Good luck.

NOTE: SENARAI PESERTA-PESERTA

30 comments:

darkbatman said...

bgs ne bro.. mane pt buku ne?harus dimiliki.

Lagenda said...

menarik nih! berapa pemenang yg leh menang tu?

siti murni said...

cepat..! cepat! join contest ni...apa tunggu lagi...hihi *tolong promote pulak..ekeke

noorafzan said...

Menarik!

sahromnasrudin said...

irfan khairi ke yg tulis buku nie????

Sharinginfoz said...

darkbatman: kat kedai buku, memang bagus, bolehlah bacaan santai

lagenda: 2 pemenang, mula2 nak bagi lebih tapi setakat ni jumpa dua aja

sahrom: Yazid Yahaya dan blog beliau at strategiblog.com

♥♥LiSsA♥♥ said...

salam. lisa nak buley:)

http://lisaafhacontest.blogspot.com/2010/12/contest-siapa-nak-buku-buat-duit-dengan.html

:)

ardinihumaira said...

whoa..
bagus ni.. :D

akuanakpahang said...

Salam ahabat idea bagus juga nie :)

yangbaik said...

salam,

okeh dah buat entry untuk menjerumuskan diri ke contest ni... good luck to me... hahah

http://yangbaik.blogspot.com/2010/12/contest-siapa-nak-buku-buat-duit-dengan.html

J.M.R said...

mesti join..tunggu ye bro..

hans said...

wah
macam best jer
insyaallah den join

P/S : Tolong Belikan Topup! Penting Nih!

Azman Roslan said...

sudah siap..


http://www.azmanroslan.com/2010/12/contest-siapa-nak-buku-buat-duit-dengan.html

kerja sambilan said...

Bagus gak...

EsheGuRL said...

huhu...bestnya..tapi tak reti nak buat mcmana. masih byk belum belajar

amry said...

kalau hadiah ni, aku nak kena bagi menang ni. aku cuba cari masa tuk contest ni nanti. tarbaik lah

Boloque said...

terbaik nih..contest yang menarik

Halimkk said...

salam,

aku pun nak cuba la..


Contest Siapa Nak Buku "Buat Duit Dengan Blog"

Shahrulsite said...

sudah post...boleh la join
http://blog.shahrulsite.net/2010/12/contest-siapa-nak-buku-buat-duit-dengan.html

relevan said...

Kawan sudah join..

Contest dapat buku '' buat duit dengan blog ''

eelobor said...

kawan pun nak joint gak bro. entri ada kat sini ataupun di link

http://www.eelobor.com/2010/12/siapa-nak-buku-buat-duit-dengan-blog.html

Mohd Faridzhuan Firdaus said...

nak jugak!!!

http://beliabangsa.blogspot.com/

donny said...

good luck kepada peserta semua... buku panduan yang bagus ni

MIMIE AIZA said...

saya join :)

http://mimieaiza.blogspot.com/2010/12/contest-siapa-nak-buku-buat-duit-dengan.html

Mak Su said...

saya joining :)

http://ceritakosong.blogspot.com/2010/12/contest-siapa-nak-buku-buat-duit-dengan.html

iza said...

Salam...
Nak join jgk...

http://azilas.blogspot.com/2010/12/contest-siapa-nak-buku-buat-duit-dengan.html

hans said...

salam
den pun join juga

http://hanspunyablog.blogspot.com/2010/12/contest-siapa-nak-buku-buat-duit-dengan.html

azzey said...

Sharinginfoz; Saya join....kat sini ye...>>>

http://azzeyatin.blogspot.com/2010/12/contest-siapa-nak-buku-buat-duit-dengan.html

Hana Kirana said...

Salam Perkenalan

Saya Join

http://ilurvegaandcontest.blogspot.com/2010/12/contest-siapa-nak-buku-buat-duit-dengan.html

Tq

Sya Isya said...

Dah join

http://akumerpatiputih.blogspot.com/2010/12/contest-siapa-nak-buku-buat-duit-dengan.html