Pages

Sunday, December 12, 2010

Segmen Kenali Blogger: momoelovepet @pinqib's e-diary

Jom segmen kali ini diteruskan dengan momoelovepet @pinqib's e-diary. Mengikut profile, pinqib menyatakan bahawa "aku bukan aktress korea". Tapi yang nyata dia suka sangat dengan cerita korea. Kalau tak percaya tengoklah blognya, penuh dengan gambar-gambar pelakon filem korea.

Memang dah lama berblogging, lebih dari setahun setengah dan entry pertama adalah pada bulan Mac 2009 bertajuk "hi... my first entry!!" Bagi pinqib, lebih baik dari dok mengumpat. Kan mengumpat ni tak bagus, apa yang penting apa saja yang kita tulis dalam blog, biarlah ianya memberi manfaat kepada orang lain.

Kalau bosan-bosan berblogging, apa kata kita tengok pula TV pas tu nak tahu siaran apa patut ditonton, boleh lihat saranan pinqib. Sebagai contoh, hari Ahad tengoklah siaran urdu ke tamil ke or melodi.

Pinqib memang minat main game kat alam maya, antaranya adalah cafe lite. Bosan-bosan memang not bad layan benda alah ni, yang penting jangan terlebih layan sudah le kan.

So apa lagi, nak tahu lebih lanjut, kita terjah, pinqib.

11 comments:

AMMAR YASIR said...

hahaha......siaran urdu?tamil? x best langsung

relevan said...

Jom terjah dia..eh2 terjah blog dia lah..

shazlea shayla @ maria said...

ye..pinked nih jugak kreatif lagi sweet baek hati kerana telah mendesignkan header blog saye..thank y000oouuu soo0oooo much dear =)

J.M.R said...

jom terjah!!!

velasrizal said...

selalu gak terjah blog dia ni

Fina Fento said...

huhu. baru je terjah dia tadi :D

nuyin2u said...

nak terjah la ni

ardinihumaira said...

beliau sangat peramah :) cayam beliau!

hamzah ian said...

blog ni best juga...

azzey said...

Sharinginfoz; jom terjah....

PinQib said...

mekaciiihh sharing infoozz.. wahahah. x sngakkee. sorry lambat terjahhh.

hehe.. sngat2 apreciatteeee.. ^^

da like FB kamuuuu