Pages

Sunday, December 26, 2010

Segmen Kenali Blogger: eshegurl @reallly!!!

Hari ini hari ahad so ada apa? Of course hari ini perlawanan final Piala Suzuki AFF 2010 antara Malaysia dan Indonesia. Di samping itu segmen kenali blogger. Kali ini kita bersama eshegurl @reallly!!!.

Blogger eshegurl ni baru saja join dunia blogging pada 16 Dec 2010, so baru 10 hari ya. Entry pertamanya "Dah 10 Muharram". By the way mengikut profile, eshegurl adalah "simple, sweet, gelabah...... huhu. What do you want to know?

Walaupun baru berblogging, nampaknya rajin juga, entry mengenai setem upin dan ipin ok juga, baru first time tengok setem ni, bagus juga memperkenalkan permainan tradisional Malaysia kepada rakyat.

Memang gadis or wanita suka sangat dengan kosmetik tapi berjaga-jaga ya, bahaya kosmetik.. risiko nak cantik. Apa kata kalau nak cantik guna secara semulajadi, i.e. "banyakkanlah ambil wuduk, berpuasa dan minum air putih".

Tak sangka si eshegurl ni minat dengan bola juga ya, tempatan pula. Mesti ramai yang kenal penjaga gol Malaysia dan juga Kelantan, Khairul Fahmi, memang respect betul dengan beliau yang suka rendah diri. Harap Malaysia menang malam ini dan selesa sikit bila berkunjung ke Indonesia nanti.

So kalau tak puas dengan review ni jom terjah eshegurl @reallly!!!.

9 comments:

azzey said...

Sharinginfoz; kena terjah gak ni ; tamabah sorang kenalan lagi....

velasrizal said...

dia ni mmg gelabah dulu kini dan selamanya hahahah

relevan said...

Jom terjah beliau..sambil doakan kejayaan Malaysia..

amry said...

oic. blog ni ada buat review juga ker? tak tahu plak. nice nice

ardinihumaira said...

whoaa..
setem upin ipin! dni peminat kumpul setem :D jom g belog dia

J.M.R said...

ramai kot girl yg sookong game malam ni sbb nak tgk keeper tu..kihkihkih

Tn.Punya said...

aku layan games malam ni dekat tv jelah

hans said...

den terjah blog dia kejap

P/S : Drama Antara Garisan Memang Layak Ditabalkan Drama Terbaik Anugerah Skrin 2010

EsheGuRL said...

huhu..terima kasih kpd smua.nti sye linkkn blog anda smua. thanks nik. terkejut tgk.dua hari ni bz.tak sempat bukak.tak sangka ada kejutan:D