Pages

Wednesday, December 29, 2010

Siapa Kekasih Penjaga Gol Malaysia, Khairul Fahmi? Blog @jejariruncing.blogspot.com


Sebelum bercerita mengenai kekasih Khairul Fahmi (penjaga gol Malaysia dan juga Kelantan), tengok kat twitter on top trending topics, Khairul Fahmi dan Congratulation Malaysia menjadi topics yang hangat diperkatakan di dalam twitter.

Bagi gadis-gadis kat luar, penjaga gol Malaysia, Khairul Fahmi sudah berpunya dan kekasih beliau mempunyai blog di jejariruncing.blogspot.com. Kalau nak baca cerita mengenai kisah percintaan mereka dan juga gambar-gambar ekslusif boleh lawat blognya. So apa lagi jom terjah blog jejariruncing.blogspot.com.

15 comments:

J.M.R said...

laju gile bro update psl awek si fahmi tu..hehehehe

apples,dia.. said...

Dah baca!Sempoi jek gf si KF neh!^_^

iday said...

dah pergi tadi,,cantikkkkk,,sesuai lar dengan Fahmi or Mia[nama yang awek dia pakai untuk panggil Fahmi]
hehe

Hariz said...

Wahhh! Sangat laju.. Tak terfikir nak hupdate tadi :)

http://profhariz.com

..nOWa.. said...

hahahaha!! keciwaaaa!!

hans said...

den baru baca blog dia kelmarin
suka baca kisah dia jumpa apek
hahahaha

Ku_yah said...

Love u apek...oppps fahmi...ekekke
silap bloq eak....per2pun oghe kg kito tu..huhuhuh

rasp said...

one of malaysian best goalie lah dia nie! syabas!!

hazman aka species1980 said...

whooaaa..... cute gak awek tue.... content dalam blog dia pun menarik....

relevan said...

Sudah punya cewek ye beliau..

ejaMaria said...

dah ade awek?... erggghhh

hehehehe... lupe plak aku dah ade hubby... hahahaha

monica said...

hahaha..melepas sudah aku..anyway,congrats malaysia.. :)

amirah said...

best goalie..bintang baru ni

Kaseh NazLieza said...

jap jer jd famous si apek tu kn..hihihi

CeritaSejati said...

Penjaga gol terbaik, popular dah.