Pages

Tuesday, December 28, 2010

Senarai Peserta-Peserta [Contest Siapa Nak Buku "Buat Duit Dengan Blog"]

Salam dan selamat sejahtera semua, semalam adalah tarikh akhir untuk menyertai contest Siapa Nak Buku "Buat Duit Dengan Blog".

First of all terima kasih kepada yang menyertai contest ini dan juga kepada yang membaca entry ini. Sehingga tarikh tamat jumlah yang menyertai contest ini adalah seramai 15 orang (alphabetical order):

  1. Aku Merpati Putih

  2. Azilas

  3. Azman Roslan

  4. Azzeyatin

  5. Beliabangsa

  6. Cerita Kosong

  7. Eelobor

  8. Halimkk

  9. Hana Kirana

  10. Hans Punya Blog

  11. Lissa

  12. Mimie Aiza

  13. Relevan

  14. Shahrul Site

  15. Yang Baik

Keputusan akan diumumkan nanti dan diharap bersabar ya, maybe dalam masa satu hingga tiga hari lagi ya. Sementara menunggu keputusan, apa kata kawan-kawan baca dahulu sebab-sebab mengapa contestants ingin memiliki buku "Buat Duit Dengan Blog".

23 comments:

Admiral Hafiz said...

ala
xsempat lak nk join



Wow! Cantiknya Header Blog ni! Pencarian 10 Header Blog Tercantik 2010!

Hana Kirana said...

no 9 lapor diri

My Little Diary said...

salam,

huhu dah terlepas lah pulak.. hehe

Alimaz-Kembara Terasing said...

hmmmmm menarik jugak buku.....

rasp said...

gud luck ...

MéuzAngelo™ XXIII said...

aduss.. rugi aku x join.. huhu

J.M.R said...

damn...tak sempat join..masa kesuntukan coz last wiken byk xtvt bro..aiyahhh

iza said...

Salam...

No 2 datang bertandang..

amry said...

aduiii..aku tak sempatttt!!! duk nanti-nati, langsung terlepas. padan muka aku

sahromnasrudin said...

tak dan la...huhuhh

eelobor said...

hehehe, tak sabar nak baca buku nih..

noorafzan said...

dush,,tak sempat nak join le semalam..
hoho

Encik Tikus said...

uih ? baru tahu laaa

hans said...

no 10 datang dengan semangat berkobar2 untuk menang
hehehehehe

P/S : Laksa Sarawak Versi Alor Setar Memang Sedap

aye yangbaik said...

salam,
kalau dah ikut abjad, dah pasti aye yang last... nak tukarlah kepada ayeyangbaik.... tak no 1 no bukan last okeh lak...hmmm sesekali okeh juga kalu last kan? memang dasar...

Azman Roslan said...

oh tidak sabar nye.. heheh

Tn.Punya said...

sory tak sempat nak join.. kalau tak mesti aku dah dapat juga buku tu. hehehe.. next time bro

relevan said...

ok tq..berada dalam senarai..

PinQib said...

wah. good luck to all winner

Sya Isya said...

owh! punyalah cari nama Sya Isya, rupanya guna URL blog. Hehe..1st time ni nama dok paling atas dalam senarai contest. Selalunya nama Sya mesti 5 dari bawah sebab selalu join contest lat2 minit. =D

syira aka sepatu hijau said...

salam


wah amat bertuah kepada yang dapat memilikinya :)

MIMIE AIZA said...

sy no 12..

kalau bertuah harap saya buleh dapat buku tu :)

noname said...

komen sini dapat markah gak ker?

aha
vote for hans

Langkawi