Pages

Sunday, December 5, 2010

Tak Ada Masa Nak Tulis, Jangan Risau

Sorry guys entry ni suka-suka aja maklumlah kan hari ni hari Ahad. Ni nak bercerita mengenai siapa lagi kalau tak Hanis Zalikha, memang famous, siapa tak kena blogger ni angkat tangan.

Yang penting even Hanis tak ada masa tapi sempat juga update untuk tatapan pembaca. Entry ni bertajuk "siapa cepat, dia dapat" dan diletakkan sekeping gambar dengan satu ayat
"Soon. Susah nak update sebab kena rebut T_T"

Tengok memang ramai betul yang komen kan @sebanyak 72. Itulah pentingnya pelawat yang mengikuti blog kita kan. Mereka ingin sentiasa mengetahui perkembangan kita or apa yang kita tulis.

Memang teruja betul, cuba tengok berapa orang follower Hanis Zalikha ni? Sebanyak 13,600 dan fan page Hanis lebih 40,000. Apa-apa pun, masing-masing ada kelebihan sendiri yang penting kita cuba yang terbaik untuk menghasilkan "karya" yang boleh memberi pengetahuan kepada orang lain.

10 comments:

Azman Roslan said...

dia ada kelebihan atas rupa paras.. aku kena cari kelebihan aku sendiri.. heheh..

eelobor said...

ilir bena follower dio

Tn.Punya said...

memang gila kentang hanis ni..orang yg ada nama memang senang popular..mcm aku ni..hampeh takda yang nak follow..lagi nak baca blog..hehehe..apa pon tahniah hanis

miyoshu212 said...

saye...!!(angkat tangan)

Mknace said...

:):):)

relevan said...

Dia sangat manis..

kakyong said...

kalo follwer ramai cam tu.. 13600... 1% yg komen pun dah cukup.. 1%=136,


blog picisan cam kakyong, follower 500++, kalo 1%=5 org jer.... ekekekekkk...

Mata Hati said...

kpd newbie, ciptalah kelainan.
cuba lihat blog blogger yang famous, tak samakan. masing2 ada identiti tersendiri, gaya persembahan blog yg tersendiri untuk memikat pengunjung

icee-yah said...

em..mmg hanis cantikkkan:)

azzey said...

Sharinginfoz: hanis zalikha yg cantik!