Pages

Thursday, December 2, 2010

Jom Makan Subway @Wangsa Walk

Masih ingat lagi tak ngan entry "Subway: Buy One Free One". So weekend lepas pi le beli kat Wangsa Walk. Alamak sorry le gambar tak clear.

Hari tu beli teriyaki chicken dan roasted chicken. Not bad, memang sedap especially Afiqah memang enjoy betul. By the way, tengok kat luar ada tanda halal even ianya bukan from JAKIM.

Macam-macam ada terpulanglah yang mana satu kesukaan anda, anda chicken, beef, seafood dan banyak lagi.

Saja nak tayang resit. Tengok tu beli satu free satu. Kalau harga biasa memang boleh dikatakan mahal le juga ianya above RM10 for sandwich yang berukuran 6 inci.

20 comments:

alexa yussida said...

alamak..tak patut singgah sini pepagi buta ni:p

hehe..skrg dah lapa tgk fud..bestla sume halal..kat sini bile order subway je msti tuna or seafood je..tak sedap sgt..mkn utk ilangkan lapar je..huhu

*Laut China Selatan* said...

ouhh. besss.
pasni try plak kdi
sushi octopus kat sblh dye.
not bad jugak :)

Azman Roslan said...

nampak sedap tapi sayangnya kat tempat aku takde. huhu

eelobor said...

free sebab dah cover kat harga lagi satu kut

ardinihumaira said...

kat sni tatau ada tak subway. dni teringin sangat nak cuba. cik epal pun suka subway :D

KiD said...

saye suka Subway!!
BMT, turkey chicken slice...
SEDAAAAPP!!!!

akuanakpahang (AAP) said...

Salam sahabat makan2 mmg best nak pulak pagi2 nie tengah lapar :)
New Entry "Perlukah kita menjadi seorang Pelakun Pak Pacak didalam Dunia seorang Blogger?"

sahromnasrudin said...

as salam..thanks..boleh dicuba nie

Boloque said...

macam best..dh lame x makan nih..

TERBARU: Keputusan Penuh Piala AFF Suzuki Malaysia vs Indonesia 1-5 (1 Disember 2010)

Syira C Gadis KidaL said...

salam..

makanan segera tidak sesuai pada yang berdiet seperti saya :)

thanx singgah komen :)

velasrizal said...

kena try la lepas ni..mmg bebaloi

Suliana said...

SUKA MKN, TAPI YG SELALU SY BELI BERGER TUNA JEK. YG LAIN TAK RETI NAK ORDER, KANG TAKUT TAK SEDAP. HEHE

rasp said...

ermmmm agak2nya kita terserempak tak hari tu hehehehehe...

Lagenda said...

x pernah mkn subway nih...

amirah said...

kat melaka takdek subway..huhu..

Kancilbiru said...

uiii sedapnya la hai...

Tn.Punya said...

nak g cari jugalah lokasi ni ..nak test juga menu dekat sana tu

hazman aka species1980 said...

memang untung la biler beli ngan baucer.... yang penting sedap dan mengenyangkan....

nadey said...

mlm ni nk tgk wyg g la beli jap hehehhe

azzey said...

Sharinginfoz; kat sini x pnh npk lagi....:)