Pages

Sunday, December 5, 2010

Tak Sampai Seminggu Top Search "Amanah Hartanah Bumiputera" Dah Jatuh

Seronok juga update isu semasa i.e. sebelum ini ada tulis mengenai Amanah Hartanah Bumiputera pada 30 November 2010. Cuba tengok ramai betul yang google pada hari pertama melebihi 1,000 UV. Boleh dikatakan kalau hari pertama anda google blog ini berada di kedudukan 5 teratas.

Ini data mengenai Amanah Hartanah Bumiputera pada bulan Disember iaitu 1 Dec hingga 4 Dec dan ianya melebihi 1,000 UV juga. Tapi of course bila dah ramai orang tulis, kalau google sekarang blog ini berada di page yang kedua. Tak kisahlah. Rasanya setelah 5 hari entry ni ditulis hampir 3,000 UV (2 snapshots yang kat atas tu hanyalah sebahagian).

Apa-apa pun, kalau boleh kita update information terkini then dalam beberapa hari i.e. the first 3 days, kalau kena gaya, ramai le yang masuk then selepas itu ianya berkurangan. So secara purata dalam sehari dapatlah hampir 600 UV untuk satu entry "Amanah Hartanah Bumiputera" aja.

8 comments:

Boloque said...

no bad r...tima kasih banyak cos wat en3 tuh..memang menarik dan mudah paham..he3

TERBARU: Blog Baru (2010) Pilihan

MENARIK: (Gambar) Justin Bieber Buat Lawak "Misai" Pulak

nazihahisa said...

hohoho tapi jatuh2 pon masih beratus :p benda baru, kekal lama sket.. nice info psl AHB tu

hans said...

ku tgh berkira2 nih bro
ingat nak buka akaun nih
tapi xtahu lagi kejayaan dia macam mana sebab baru kan

P/S : Nasiblah Tak Kemalangan Tadi! Kalau Tak Satu Hal Pula!

P/S : Perasaan Bila Disoal Umur Anda?

~aSHa~ said...

pergh ramai yg sedang berusaha mengumpul hartanah ni....

velasrizal said...

dh byk org tulis psl ni rupanye

sahromnasrudin said...

RUPANYA DANA NIE MAYBANK YANG PUNYER KAN..BUKAN PNB

sw33tdarling.com said...

hehehehe.... sayangnya tak faham bab2 investment ni... kalau orang cakap bagus, kita ikuuuuuuut jerrr

Amanah hartanah said...

Sekarang masih ramai yang ambil sikap tunggu dan lihat. Sebab ada cerita-certia kurang enak tersebar yang mengatakan nilai hartanah tidak stabil dan boleh jatuh merudum bila-bila masa sahaja. Ada juga yang membandingkan dengan keuntungan pelaburan emas. Wbgmpun terpulang kepada diri sendiri, lihat sahaja saham yang ditawarkan oleh bank rakyat sedikit masa dahulu, sampai sekarang masih belum ada peluang untuk menambahkan pelaburan, orang yang melabur dahulu sudah mendapat keuntungan berganda!