Pages

Friday, December 10, 2010

Jom Naik Motor kat Jusco Kepong

Budak-budak of course suka sangat main benda alah ni. Alah motor yang kita boleh control sendiri. Yang ni masa pi kat Jusco Kepong, ianya terletak di tingkat yang paling bawah sekali. Kadarnya RM3 untuk lebih kurang 5 minit.

Tapi motor tu quite small untuk Danish, rasanya kalau budak2 bawah 7 tahun lagi selesa.

Tak kisah le, memang nak merasa bawa motor sendiri tapi Afiqah kena guide sikit sebab tak berapa expert pegang handle tu, kan tak pasal2 langgar orang le pulak. Secara keseluruhan memang berbaloi juga dan of course yang penting budak2 enjoy.

21 comments:

Mknace said...

:):):)

Boloque said...

best nih..tpi utk bdak2 jer..he3..

PENTING: Semakan Keputusan Peperiksaan Akhir Semester 1 2010/2011

HIBURAN: Pengacara Anugerah Skrin 2010 : Vanidah Imran & Awal Ashaari

eelobor said...

samalah bro, anak aku pun camtu gak. pantang jumpa mesti nak naik. masalahnya tak cukup dia main 3 minit, hahahaha mesti ngamok nak naik lagi. dah ler baru umur 2 tahun jer. remote nak pegang sendiri sambil bawak motor tuh.

DKosongLapan said...

kekeke....
awok ingatkan mike sefamili naik moto....ghupenye ceghite anak2...hehehe......

sahromnasrudin said...

as salam..jusco nie baru ke???

ardinihumaira said...

bestnye dia men motor tu :)

amirah said...

mahal jugak kan.RM3 5 minit je.

Kazaztan Team said...

ai...jauh beno kepong...

Luqman Al- Hakim Bin Foaad said...

assalam.
kekadang tgk bebudak tu main cam best plak.
rase nak naik gak.
tp lupe kan jela.
moto sbnr dah ade.
hehehehe.

velasrizal said...

tido lena la bdk2 tu dh dpt apa yg di hajati

sw33tdarling.com said...

dulu selalu 'terkena' perangkap motor ni.. ehh bukan motor tapi haiwan... lasttt sekali bila ada kuda, zulfan serik dah naik sebab kena hangguk tak berenti...

rasp said...

memang menarik mainan nie...
kkdg mr hubby lagik syiok nak main sbb dia leh main remote control gitu hehehehehe..

Hariz said...

Bro naik tak :P hehehe

http://profhariz.com

makdara TERdiva said...

dah lame tak dtg sini...

hans said...

owh
ini motor yang mak ayah control tu kan?
heheehe
best aku tgok ari tu

P/S : Blog Gua Kena Tegur Oleh Blogger! Gua Cuak!

Anna Da Lady said...

masa kecik2 dulu, teringin nak naik benda2 cenggini.tapi, jarang ada and agak 'mahal'...but, nowadays di mana2 dah ada, and the price quite reasonable..then, kalau gi kat shopping mall, siap ada lagi service2 macam ni.bertuahnya kids zaman skang

Kaseh NazLieza said...

kita akn turut enjoy bila ank2 enjoy..=))

Sharinginfoz said...

boloque: memang budak2 enjoy sakan

eelobor: kalau macam tu kena beli motor sebiji

D08: nak juga naik tapi too small

sahrom: rasanya tak le baru sangat

rasp: seronok gak control kan

hariz: maybe next time naik

hans: kalau untuk budak2 kecil mak bapa pegang remote kalau yang besar sikit diaorang control sendiri

KiD said...

hahaaa.. dulu aku pernah merasa naik nih

Yatre Hayati said...

Pernah nampak budak-budak main motor ni. Habes semua orang dia langgar. Rak kasut pun runtuh

azzey said...

Sharinginfoz: yg penting diaorang enjoy!