Pages

Saturday, December 18, 2010

Shopping Complex Mana Pilihan Anda?

Sebut aja shopping complex, memang ramai yang suka pi kat sana. Tak kira le untuk jalan-jalan ke, beli barang ke, tengok movies ke, main bowling ke or apa-apa ajalah.

By the way, mengikut survey ke atas 2,300 orang, 40% daripadanya suka pi ke Midvalley, maklumlah kat sana macam-macam ada kan dan location pun quite strategic dan boleh menggunakan public transport kan.

Yang lainnya antara 15-17% suka pergi ke Times Square, Sunway Pyramid dan 1 Utama. Paling sedikit orang suka pergi ialah ke Sungei Wang iaitu kurang daripada 10%. So bagaimana pula dengan kawan-kawan?

8 comments:

azzey said...

Sharinginfoz: klu saya kat sini sker gak ke JUSCO Balakong.....tp Mid Valley mmg best!

ReD Linda said...

wangsa walk! ahaha

miss sue said...

sangat suke kedamaian..so i choose ALAMANDA!!!! haha..xde owg crowd mcm MID

eelobor said...

jusco pilihan utama, namun setiap pasaraya baru di buka, mesti rasa nak bertandang jer

Hairil Rizal said...

Wangsa Walk juga! Dekat ngan rumah dan macam macam ada!!

nairaariaa said...

i loike pg midvalley jgk...sume brg best2...like to shoppe there...hee~

ken said...

yes.. i like mid valley :)

relevan said...

Pasaraya AKTIF..tentu jarang dengar kan..tapi ni lah tempat kome membeli belah..