Pages

Thursday, December 30, 2010

Blog Penjaga Gol Malaysia @Kelantan, Khairul Fahmi?

Penjaga gol Malaysia @Kelantan, Khairul Fahmi ada blog ke? Setahu saya memang tak ada. By the way, Malaysia sekarang telah mengalami fenomena baru, ianya setelah Malaysia menang aggregate 4-2 menentang Indonesia dalam final Piala Suzuki AFF 2010.

Secara tiba-tiba nama anak kelahiran Kelantan, Khairul Fahmi melonjak naik. Memang layak since, Khairul Fahmi bermain dengan cemerlang. By the way, beliau sudah berpunya, aweknya adalah Elia @http://jejariruncing.blogspot.com/.

Jom kita tinjau kat internet, apa bloggers tulis mengenai penjaga gol yang cemerlang ini, Khairul Fahmi ataupun jejariruncing.blogspot:

  1. Hanis Zalikha pon tergugat gini

  2. Khairul Fahmi Che Mat dah ramai gf le

  3. Blog awek Khairul Fahmi Che Mat sesak!

  4. Blog awek Khairul Fahmi

  5. Fenomena Tsufahmi

  6. Betul ke kekasih Khairul Fahmi seorang blogger

  7. Ko sape ek Khairul Fahmi Che Mat?

  8. Ramai giler orang buat entri pasal Khairul Fahmi Che Mat
Memang banyak lagi yang bercerita mengenai penjaga gol Malaysia @Kelantan ni. Maybe fenomena ini berterusan sehingga tahun depan. Lagipun beberapa hari lagi nak masuk tahun baru kan. Selamat membaca.

9 comments:

liyana said...

hik. baru je follow blog awek dia tadi.. :D

iday said...

haha,,ramai datang blog iday,,tanya saper awek Muslim Ahmad && blog awek Muslim Ahmad,,,sabar jer larr

shazlea shayla @ maria said...

o0op.. i terlink sharinginfoz kat entry i..heheh

Myvitrd said...

wah bro.. kau jumpa juga entri aku ye.. heheeh.. tq sharingkan.. aku pon baru je tahu semalam.. tapi memang mencanak2 galmour blog Elia tu..

Follower semlam 1K lebih je.. pagi ni dah 5K lebih.. gila kentang... peningkatan 4K sehari..

entri terbaru dari Elia..

http://jejariruncing.blogspot.com/2010/12/elia-dan-fahmi-tangguh-tunang.html

eelobor said...

kawan pun turut buat gak....

relevan said...

Fenomena baru..

The Sharkox said...

Bro..thankx kerana put my entri... really appreciate u..

azzey said...

Sharinginfoz: dh ngalahkan artis dia nih skrg....:0

alexa yussida said...

tetibe elia glemer..kehkeh