Pages

Sunday, December 5, 2010

Segmen Kenali Blogger: Boloque

Kejap aja masa berlalu, segmen ini adalah yang ke-31 setelah ianya mula diperkenalkan pada 9 Mei 2010. Kali ini kita bersama dengan boloque. Suka dengan template blog ini, simple.
Blog ini tak sampai lagi sebulan dengan entry pertama pada 17 November 2010 bertajuk "post pertama dalam dunia blogging" yang ditulis pada hari raya Aidiladha. Boloque merupakan seorang pelajar IPTA dan menetap di Kelantan sejak dilahirkan.

Entry mengenai tips dan doa bagi pelajar yang ambil STPM dan SPM quite interesting juga antaranya semak jadual, banyak mengingat dan membuat kaitan dan berdoa serta tawakal. Actually ianya boleh digunakan untuk semua jenis peperiksaan kan?

Memang suka update mengenai sukan antaranya Piala Emas Raja-Raja. Takkan kita nak layan Liga Perdana Inggeris, Serie A, Bundesliga dan macam-macam lagi aja. Sukan bola sepak kat Malaysia pun kena tahu kan?

Di samping itu, boloque juga follow bola sepak Piala Suzuki. Mesti ramai yang tahu perlawanan pertama Malaysia kalah teruk kepada Indonesia 1-5. Harap-harap mereka dapat mengembalikan maruah Malaysia pada perlawanan akan datang.

Isu semasa juga ada dibincangkan di dalam blog ini antaranya mengenai kenaikan harga minyak sebanyak 15 sen bagi RON97 baru-baru ini. So apa lagi jom terjah boloque.

11 comments:

hans said...

betul
blog dia bagus dan menarik

P/S : Apakah Perasaan Anda Apabila Umur Anda Menjadi Bahan Tekaan? Gembira Atau Duka Atau Tiada Apa - Apa Perasaan?

velasrizal said...

concern gak dia ni psl isu semasa

sahromnasrudin said...

as salam ziarah..tahniah kerana blog nie memperkenalkan blogger baru..keepit up

kakyong said...

rajin nya mereview , dah 31 blog yer... tahniah.. semoga ramai dah dpt manafaat hasil dr review ni..

luahfikiran said...

SALAM,
MENARIK N3 INI. ADA INFO. TKASIH

gabanMorka said...

xpernah tahu, tapi sat g nak melawat ke sana.haha

Thalhah Amir said...

emm.. bagus gak ade blog cmni. thumbsup

Boloque said...

waaa...blog yg ke-31 yg direviu oleh Sharing Infoz..terima kasih bebanyak yer..

MENARIK: Blog Baru (2010) Pilihan

rahimie said...

blog yg menarik..

sw33tdarling.com said...

selamat datang ke dunia blogging!!

azzey said...

Sharinginfoz: sorang lagi kenalan baru!