Pages

Saturday, January 15, 2011

Jom Makan Nasi Lemak Kukus Ayam Kampung Goreng di Ziemil Corner @Taman Melawati Kuala Lumpur

Sebut aja nasi lemak memang boleh dikatakan semua dah mencuba makanan kegemaran rakyat Malaysia. Tapi yang ni ialah nasi lemak kukus ayam kampung goreng. Ianya boleh didapati di Ziemil Corner di Taman Melawati, Kuala Lumpur.

Memang ramai betul yang makan kat sini, ianya terletak di persimpangan jalan, ada traffic light sebelah kanan. So masuk kiri sebelum traffic light tu.

Rating untuk nasi lemak ni ialah 8.4 out of 10. Nasi lemak kat Mali's Corner lagi sedap. Kat Ziemil ni harganya RM6.00 iaitu ayam kampung goreng RM4.50 dan nasi lemak RM1.50. Memang ayam garing dan panas-panas lagi, nasinya memang sedap sebab dikukus tetapi pada harga RM6.00 saya rasa ianya sedikit mahal, dahlah tu, telur rebus memang tak ada pun.

Tapi secara keseluruhan memang sedap dan boleh cuba something new kan. So apa lagi, jom makan kat Ziemil Corner, Taman Melawati, nasi lemak kukus ayam kampung.

7 comments:

iniialahaku said...

pergh..mmg mnat gla ngan nsi lemak ni..

bro, try blom kat taman tenga cheras?blakang mktab ilmu khas,sblah dwan umno,area pasar besar cheras.blkang ptronas tman tenga...c2 dak2 mktab pgil nasi lmak meriah..klu meriah dia nsi lebih

Nazz@Purple said...

oo tmn melawati eh..orait..nak pi cari..tq

Ain Atika said...

nyum nyum sedapnya....

Boloque said...

boleh tahan tuh..mesti sedap kan..

PANAS:Zizan Main Nama Bapak Aznil Nawawi Semasa Gelanggang Raja Lawak 5 Minggu 2,Bikin Panas!!!

PinQib said...

sedap kot kalu ada ayam berempah. selerepppp

|I love BADANG|Siapa RAGAD WALEED AL KURDI? |

Anne said...

nampak sodap :)

Zura said...

gulp...dh lah tgh lapa nie...sambal pedas x...??