Pages

Friday, January 7, 2011

Jom Jadi Ahli Pustaka Rakyat

Kalau yang selalu beli buku or alat tulis apa kata jadilah member @ahli kat Pustaka Rakyat. Fee untuk membership ni hanyalah RM10 untuk setahun dan sebagai pemegang kad, anda layak mendapat diskaun 10% setiap kali membeli alat tulis, buku latihan dan macam-macam lagi.

UPDATE:

Alamat cawangan dan nombor telefon Pustaka Rakyat (based on maklumat di beg plastik)
  • HQ
    No. 20-22-24-26-28, Ground Floor
    Jalan Wawasan Ampang 2/4
    Bandar Baru Ampang
    68000 Ampang
    Selangor
    03-4293 2288

  • No. 8G, 8-1, 10G, 10-1
    Jalan Semenyih Sentral 6
    Semenyih Sentral
    43500 Semenyih
    Selangor
    03-8724 1282, 8724 2282

  • No. 20G, 20-1, 22G, 22-1
    Jalan Damai Perdana 1/9C
    Bandar Damai Perdana
    56000 Cheras
    Kuala Lumpur
    03-9105 6322, 9105 6323

  • No. 8G, 8-1, 10G, 10-1
    Jalan 7/7A
    Seksyen 7
    43650 Bandar Baru Bangi
    Selangor
    03-8925 2833

  • No. 6G, 6-1, 8G, 8-1
    Jalan Usahawan 7
    Off Jalan Kilang
    53300 Setapak
    Kuala Lumpur
    03-4143 4878

  • No. G-85, 1-85, 2-85
    Jalan Prima SG 3
    Prima Sri Gombak
    68100 Batu Caves
    Selangor
    03-6188 4878
By the way, website Pustaka Rakyat masih dalam "under construction".

13 comments:

hans said...

dekat mana Pustaka Rakyat tu?

P/S : Hidup Nih Tak Habis - Habis Dengan Macam - Macam Isu

sw33tdarling said...

ooh ada branch dia kat setapak, pernah nampak...
Jom Join GA PILIH THEME BLOG

syuwai said...

erm.. mcmana naj jadi ahli ea ??

maslinamansor said...

ala2 kedai POPULAR ker?

SyUhAdA said...

aah..kat mne ye?

ainhany said...

terimkasih ats info..rasanya kat ampang ade sebuah pustaka rakyat..itupun kalu tak silap..boleh la tinjau2..sambil2 jamu mata

Halimkk said...

pustaka rakyat tu ada kat seluruh malaysia ka?

Penyimpan Mohor Besar Raja-Raja Baru

Sharinginfoz said...

dear all: pustaka rakyat ada kat ampang, semenyih, cheras, bangi, wanga maju dan sri gombak

syuwai: isi borang pas tu diaorang bagi temporary "card" dan dalam masa seminggu boleh collect card kat cawangan

halimkk: rasanya tak ada seluruh Malaysia, kat atas tu based on alamat kat plastic bag

KiD said...

bagus gak nih... at least dapat diskaun... :)

hans said...

owh
dia kiranya area selangor jer lah?
patutlah xpernah dengar before nih

P/S : Bersama Hans Menikmati Makanan Western - Chop & Steak

ardinihumaira said...

bestnye kalo ada di sni...

Pustaka NurIman said...

dkt je ngan rumah saya di bbbangi

Anonymous said...

Kenapa dulu saya register kena byr RM12 di BBB