Pages

Tuesday, January 4, 2011

Gambar @Senarai Pemain Bola Sepak Malaysia Piala Suzuki AFF 2010

Gambar pemain-pemain bola sepak Malaysia Piala Suzuki AFF 2010 ini diambil from Kosmo. Memang dah lama perlawanan ini sudah selesai tapi mood bola sepak masih ada kan? Sebelum tu sorry ya gambar Muslim Ahmad dan Safiq Rahim sekerat aja ya.

By the way, dalam ramai-ramai pemain yang mana satu pilihan semua? Kalau saya, memang susah juga nak buat pilihan tapi saya lebih suka cara Khairul Fahmi dan Shahrul Idlan bermain. Apa-apa pun suka tengok pemain-pemain bola sepak Malaysia bergambar. Memang boleh jadikan kenangan terutamanya untuk mereka simpan.

20 comments:

hans said...

sama lah
suka permainan khairul fahmi dan shahrul idlan talaha
apa2pun pasukan nih memang terbaik

P/S : Belia Benci Kuliah Minggu Pertama!

Fairus Bin Mamat said...

Gambar aku mesti ko terkerat juga.. :p

eiela said...

mesti pemain-pemain Piala Suzuki nih simpan gambar diorang sbg kenangan. Tahniah jugak kepada diorang.


Saya Minta Maaf, Maafkan Saya

Zayani said...

suka Muslim Ahmad :)

amirah said...

kenapa orang berebut dgn fahmi je??shafiq kan hensem jugak..hehe..tp betui la shahrul idlan punya leretan bola(??)..terbaek

Faaein Himura said...

ye.. saya pun.. suka tengok KFCM beraksi di padang.. =]

*∽ IZAN ∽* said...

setuju..! pasukan ni memang terbaekkkkk!!

Miecyber said...

Saya suka Rajagobal..:D

Bahana dadah

miss nina said...

fahmi mantap..nampak cool je.
shahrul pun okay, overall semua main as a team.

Boloque said...

kelate:
mat yo dan apek cemerlang aff 2010..

selangor:
safee dan amri menjadi

n@m@n said...

suka tengok Rajagopal ..hehe

eiman said...

go go malaysia..

maCy said...

suka ashaari. sekian~

relevan said...

Tak suka pemain tapi suka kat Jurulatihnya K Raja Gobal hehe!

apisv2 said...

yeah

Rabia Sensei said...

Aiyo, gambar manyak kecik lor.. hehe

akmal yusri said...

hebat gak malaysia ni...teruskan usaha pemain-pemain pasukan malaysia

ika zulaika abs said...

kfc n pmain mlysia hrp berjaya ke kelayakan olimpik nti.

[] NAJWAN [] said...

saye nak pileh khairul fahmi,safee sali,norsharul idlan talaha dan amirul hadi...TEBAEEEK..

Anonymous said...

Dewasa cerita:
http://xaijo.com/land?new-ae.html
http://zippic.info/?land&new-ka.html
http://adult-story.info/?story--rc.html
http://aed280e5.allanalpass.com
http://retweetherbal.com/?new-xz.html
http://zippic.xaijo.com/?new-tx.html
http://blog.erolove.in/land?new-mp.html
http://amateur.erolove.in/pagegm.html
http://shop.xaijo.com/?new-ox.html
http://intimcity.org/in.htm?profile-en&wm=2020890811
http://search.erolove.in/?new-ab.html