Pages

Wednesday, January 12, 2011

Kenny Rogers @Buy One Free One (Roasters Healthy Eating Day 12 Januari 2011)

Perasan entry from blog maziati on "Calling for Red Eating Day". Pada hari ini, 12 Januari 2011 sahaja, dengan memakai pakaian berwarna merah ataupun lipstick, topi, t-shirts, seluar ataupun apa-apa warna merah membolehkan pengunjung menikmati makanan kegemaran pada harga satu untuk dua or "buy one free one".

So apa lagi, offer "buy one free one" ini sungguh menarik untuk hari ini sahaja, 12 Januari 2011. Cawangan-cawangan Kenny Rogers adalah:
  • Kedah
    • Hotel Royale, Alor Star
    • Langkawi Airport
    • Langkawi Jetty Point
  • Kelantan
    • Tesco, Kota Bahru

  • Pulau Pinang
    • AEON Seberang Prai City Shopping Center
    • Bukit Jambul
    • Penang Airport International
    • Queensbay Mall
    • Sunway Carnival, Seberang Jaya

  • Perak
    • Ipoh Parade
    • Kinta City
    • Taiping Sentral

  • Pahang
    • Berjaya Megamall, Kuantan
    • Genting First World
    • Genting Walk Kiosk

  • Lembah Klang
    • 1-Utama
    • AEON AU 2, Ampang
    • AEON Bukit Raja
    • AEON Bukit Tinggi, Klang
    • Alamanda
    • Amcorp Mall
    • Ampang Point
    • Berjaya Times Square
    • Centro Mall, Klang
    • Carrefour Subang
    • Equine Park
    • Giant Kota Damansara
    • IOI Mall
    • KL Convention Centre
    • KL Sentral ERL
    • KotaRaya
    • Cheras Leisure Mall
    • Maju Junction Mall
    • Metro Point, Kajang
    • Mid Valley Megamall
    • Plaza Alam Sentral
    • Pusat Damansara
    • Setapak
    • SohoKL, Solaris Mont Kiara
    • Sri Hartamas
    • Subang Parade
    • Sunway Pyramid
    • The Curve
    • The Mall
    • The Mines
    • Tesco Setia Alam
    • Tropicana City Mall

  • Negeri Sembilan
    • AEON Seremban 2
    • Seremban Parade

  • Melaka
    • Mahkota Parade
    • Tesco

  • Johor
    • AEON Bukit Indah
    • AEON Tebrau City
    • Batu Pahat Mall
    • City Square Shopping Centre
    • Plaza Angsana
    • Tesco, Plentong
    • Tesco, Tebrau City

  • Sabah
    • Centre Point, Kota Kinabalu
    • One Borneo

  • Sarawak
    • Boulevard, Kuching
    • The Spring, Kuching
Untuk mengetahui alamat penuh dan nombor telefon boleh layari Kenny Rogers.

18 comments:

azzey said...

Mesti ramai yg serbu ni. pakat2 pakai kaler merah..hu3..

eT said...

hehe...jgn lepaskan peluang ini...ngeee

Ieda Al-Habsyi said...

hehehhe! kat ipoh tu pasti penuh, tadi dpt sms dari dominos pizza, dari pukul 11am-2pm, free personal pizza hari ini sempena pembukaan cawangan ke50 di Gunung rapat. dekat umah aye le tu, hehehe :)

syuwai said...

wah..

imegin sdh ayam bbQ..haha

nyam3x..

thanks 4 the inf0 !

xoxo

Solehah said...

hrni x sempat la.. :(

sahromnasrudin said...

konfem penuh kan

Boloque said...

info yg berguna nih..thanks ya..serbu!!!

TERKINI: Lagu Insya Allah Dari Maher Zain Versi Bahasa Melayu Dah Siap,Terbaik Dari Ladang Ah!

PANAS: Sah! Majoriti Tak Puas Hati Dengan Keputusan Juri Anugerah Juara Lagu (AJL 25)

bardboo said...

promosi menarik ni...tp mesti ramai sgt org...malaslah nak menunggu lama2..huhu..

Jom Lawat Blog Bardboo

DKosongLapan said...

Yesssss.....kat Ipoh pun pormosi ni ade......bulih le balik petang ni singgah.....errr..haghi ni 12/01/2011 kan???

Encik Tikus said...

setakat nie belum makan lagi kenny rogers.. sedih wook

TiMmiE said...

ala betul ke klu pakai lipstick merah boleh dpt jugak? org pakai serba hijau hari ni.mls plak nk balik salin baju~

ardinihumaira said...

nak g tesco :D

lydzar said...

alhamdulillah, dh kenyang makan ayam KR :)

Lulu caldina said...

bagus info...ngee

eelobor said...

tahun lepas nak cuba pergi, tapi punya la ramai umat manusia. akhirnya tak jadi, pergi keesokan hari jer

Myvitrd said...

tak pernah lagi makan dekat sini.. boleh terjah juga lepas ni.. halal foodkan?

Mknace said...

:) :) :) terbaeekkk!!!!

faiz said...

ni yang nak beli baju merah 5hinggit ni....hahah