Pages

Friday, January 7, 2011

Terima Kasih Ben Ashaari: Dapat 150 UV

First of all, thanks to Ben Ashaari kerana buat entry mengenai blog sharinginfoz bertajuk "BLOG BEST 2011!". Alamak blog sharinginfoz ni masih baru dan banyak lagi nak belajar.

Anyway memang penangan Ben Ashaari ni memang kuat. Tengok tu, dapat hampir 150 unique visitors (UV) setelah entry tu dibuat semalam. Maklumlah pengikut blog Ben Ashaari ni lebih 7,000 orang. My blog, 1,000 pun belum sampai lagi.

Anyway, thanks sekali lagi.

30 comments:

noor said...

congrats...

Lagenda said...

tahniah nik

velasrizal said...

kuat pengaruh si ben ni

Boloque said...

waa..tahniah2..memang berkesan..bile la en.ben nk promote blog aku lak..he3

sahromnasrudin said...

tahniah abg nik mmg hebat...

BEN ASHAARI said...

sama sama bro.. sama sama membantu ..

RedBoys said...

best tu dpt promote dr ben. huhu.

My MiRa said...

wah tahniah tuan belog...tuah badan la tu...huhu best la blog ni.....seyes....:)

Fitrihadi.com said...

wah thumbs up un bro Ben Ashaari dan bro sharinginfoz :)

My MiRa said...

nak exchange link dengan mira tak??

J.M.R said...

terbaik la bro..kencang pasni

fiza said...

Bestnya...conrats :-)

PinQib said...

:)
wah. mantopp
| Perlu MALU jadi single |

makdara TERdiva said...

wow! dahsat tu! tahniah!

@ku d! sin!e said...

hoho...tahniah...

Nazz@Purple said...

bagus2!;)

eelobor said...

peerghhh....kuat sungguh penangan si ben nih. hehehe

amirah said...

best best..bila la BA nak review belog saya..hehehe

Kasim Ahmad said...

suka baca blog nie.. bnyak info terkini.. pantas.. :)

oya said...

bestnya...

bardboo said...

tp follower blog ni dh hampir dh nak cecah 1k tu..

faiz said...

memang kuat btol pengangan bro ben ni

toyolkiut said...

memang betul pun blog ni best..
simple tp info2 nya sangat bagus..
tahniah ye..
bukan senang mr.ben tu nk bagi bintang..

hans said...

wah
banyak tu

P/S : Hidup Nih Tak Habis - Habis Dengan Macam - Macam Isu

Sharinginfoz said...

dear all: thanks dan memang kuat betul penangan Ben Ashaari

my mira: dah letak your link

hazman aka species1980 said...

Memang besh kalau dapat SEDUT trafik dari blog yang high visitor....

kakyong said...

tahniah nik
u memang mantap dgn gaya u tersendiri..

Nadia arRumaisha said...

wahhhh bagus laaaa

ardinihumaira said...

wahh tahniah tau! :)

azzey said...

Tahniah utk awak & blog awak..:)