Pages

Sunday, January 16, 2011

Segmen Kenali Blogger: mknace @the colours of life

Segmen kita untuk minggu ini bersama mknace @the colours of life. Secara ringkasnya mengikut profile, mknace menyatakan bahawa "Aku suka apa yang pada mata aku lihat cantik dan aku suka untuk meletakkan ianya di laman ini untuk dikongsi bersama."

Menarik betul entry mengenai maybank2u ni. Baru tahu yang maybank2u telah menukar interface. Yalah risau juga kan kot-kot laman fake, sebab tu yang penting check URL betul-betul.

Aik, tiba-tiba ada gambar ni, siapakah gadis / wanita ini? Inilah cikgu semasa mendaftar anak masuk darjah satu. Memang mknace kan suka kongsi apa yang difikirkan cantik di mata. Kesian kat cikgu ni, malu-malu pulak, maklumlah bapa budak ambil gambar.

Sebut pasal game di komputer, memang dulu-dulu suka sangat main, antaranya starcraft. Benda alah ni berjam-jam pun tak kisah kan?

Tengok movie kat pawagam memang boleh dikatakan ramai yang suka kan. Nak pula citer tu menghiburkan. Memang boleh layan citer shrek ni.

So nak tahu lebih lanjut mengenai blog kali ini, jom terjah mknace.

7 comments:

PinQib said...

bapak budak paling semp0i.. nnt nak terjahh arr

|Cinta SYOK sendiri|

relevan said...

Jom terjah !

hans said...

owh
tahu juga pasal blog mknace nih
cuma kadang2 perasan komen dia sama jer dekat mana2 entry...
hehehehe

Review Filem : Khurafat Filem Pertama Syamsul Yusof Yang Aku Suka

ardinihumaira said...

jom3 gi belognya :D

Solehah said...

tak pernah pegi jenguk lagi.

luahfikiran said...

SALAM,
ADA INFO. TKASIH

Mknace said...

:) :) :)
waaa... ada crita pasal blog sendiri la pulak
terbaeekkk!!!!

singgah dari mknace unlimited