Pages

Friday, January 28, 2011

Nasi Berlauk Ayam di Gerai Nur FZ @Taman Melawati Kuala Lumpur

Jom kita makan nasi berlauk ayam di Nur FZ. Ianya terletak di Taman Melawati tak jauh dari Ziemil Corner. Kalau masuk simpang selepas keluar dari Petronas, ianya sebelah kiri dan berhadapan dengan Ziemil Corner. In addition, ianya terletak sebelah 7-11. Memang sedap, ada timun dan juga sambal lada. Ratingnya ialah 8.5 out of 10 pada harga hanya RM3.50 satu pinggan.

Tengok tu macam-macam lauk ada di gerai Nur FZ ni. Selain dari nasi berlauk, sajian lain adalah nasi lemak, nasi kerabu dan juga nasi dagang. Kalau tak silap ianya dibuka setiap hari from 8.00 pagi hingga 4.00 petang. So apa lagi, cuba jangan tak cuba.

11 comments:

maslinamansor said...

lauk2, kalau dimasak betul dengan caranya mesti sedap.

Tambahan pula kalau dari bahan2 segar

mr_mrs mikko said...

bikin lapar oo tgk.

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..jika sedap pasti orang akan cari jugak kans...

ardinihumaira said...

bestnye banyak lauk pilihan :)

hazman aka species1980 said...

whoaaa... dah lama tak makan nasik berlauk nie....nyum2x

miss el said...

adoi lapa pulak tengok..

amry said...

rm3.50?? Murah tuuuu

amsyar_aqil said...

wujud lg tk restoran ni...dejdekat tk dgn zoo negara coz kami nk bwk guru-guru n murid sekolah mkn kt situ..leh bg tel number nk contact klo ad dekat dgn zoo senang murid2 saya nk mkn kt sne..bile kami sampai terus jek mkn....

amsyar_aqil said...

dekat tk dgn zoo negara restoran ni..agak2 berape minit ye..tuk mkn tgari...ad contct number tk?

Norm SuperB said...

saya rasa kedai ni di Wangsa Melawati sebelah 7Eleven. Bukan Taman Melawati.

Sharinginfoz said...

norm superb: ya betul wangsa melawati bukannya taman melawati