Pages

Sunday, January 30, 2011

Segmen Kenali Blogger: zura @merry go round

Salam dan selamat tengah hari. Hari ini, minggu yang ke-39, segmen ini diteruskan bersama zura @merry go round. Agak-agakna zura ni suka main merry go round masa kecil. By the way, blog zura bermula sejak Januari 2009 lagi, memang lama juga le. Tapi sebelum tu, nak minta maaf le sebab copy gambar-gambar dalam blognya.

Suka dengan entry ni, rasanya ramai yang mengalami situasi ini semasa nak parking kereta. Bayangkan kita dah tunggu, tetiba aja ada orang nak songlap parking tu, bengang le juga, tapi nak gaduh kan buang masa aja, buat dek aja le.

Memang zura ini suka masuk contest. Bagus juga masuk kan, di samping dapat mengenali lebih dekat bloggers lain, kalau nasib baik menang le kan.

Apa benda ni, macam pelik aja. Inilah resepi yang orang tak pernah buat, ianya dodol goreng. Macam-macam benda orang goreng sekarang kan, cendawan le, aiskrim le, apa kata kita goreng belacan mungkin sedap kot.

Sebut aja bloggers memang tak terlepas dengan join the largest advertising company kat asia pasifik, iaitu nuffnang. Tengok tu banyak betul iklan kat blog zura. Kalau nak mengenali lebih dekat jom terjah merry go round.

7 comments:

velasrizal said...

zura ni rajin blogwalking

SM Banjamin said...

tq for sharing... jom meriview kawan2 semua.. jom.. now i pun ade buat segmen review blogger... nak turut serta amat di alu-alukan.. jom joint we all semua kat gerila penulisan kreatif.. group ni dah meriah tau... ramai bloger dah joint.. jom..

Solehah said...

first tume tgk dodol goreng.masih blm kenal blogger ni..boleh la jalan2.

toyolkiut said...

TK lum pnh sampai blog tu lg..
nnti TK terjah sana..

Zura said...

terima kasih yg tak terhingga kat nik sbb sudi pilih blog kite untuk di perkenalkan..tq tq tq tq tq tq...

relevan said...

Jom terjah beliau (:

azzey said...

Dodol goreng....unik tu....:)