Pages

Friday, January 21, 2011

Jom Minum Air Tropicana Twister

Guess what sekarang ni Tesco ada buat "sale" untuk air Tropicana Twister 1.5 liter, RM8.88 untuk dua botol, biasanya RM5.88 untuk satu so apa lagi beli le 6 botol. Memang air Tropicana Twister sedap.

Tengoklah kena pula sekarang ni musim panas, dicampur dengan air memang menghilangkan dahaga. Orange is my favourite tapi kalau tak ada, apple or black current pun boleh. Anyway, selamat berhujung minggu.

30 comments:

SayaAnonymous said...

wahhhh..ada promotion?? bestnya..harga dia biasa mahal..ni yang nak p tesco ni! huhu

DKosongLapan said...

errr...kat semue Tesco ke ni??? kalo semue ....nak singgah kejap lagiii niii

amirah said...

manis sangat la bro nik.kalau saya lebih prefer letak air kosong sket tambah dalam tu

Sharinginfoz said...

sayanon: memang betul

D18: rasanya semua tesco tapi hari ini aja kot

amirah: memang manis gak tapi rasanya sekarang ni dah kurang sikit

ardinihumaira said...

memang cedap tahap max :D

nabilah_2908 said...

murah la juga...kurang seringgit...biasanya harga tuk dua botol...dekat 10 ringgit.... :)

sy pun suka dgn Twister ni..sedap...compare dgn peel fresh.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
KERETA MERAH KU

fyna said...

waaaaaaaa...sedapnye...

relevan said...

Air ni memang sedap..suka yang orange punya..

Abhamz said...

salam, saya suka rasanya yang sedap dan asli.....tesco?

Solehah said...

OO bagusnya. kena pi beli time promosi cmni. kalo tak, rugi nnt.

KiD said...

wowowowww... giler murah!!!
jap eh.. nak beli yang black current.. tq for info!!!

kakyong said...

kakyong pun suka tropicana twisster... oh, tesco ade sale ya...

nadey said...

ni mmg feveret lg2 oren! perghhhhhhhhhhhhhhhhhh

Azman Roslan said...

air twister ni memang sedap kalau minum yang sejuk punye.. heheh

zul permatang badak said...

...Belanja laaa,,,hujung2 bulan duit tinggal ciput....cuaca panas ni... terliur tengok air tu.....

Pena QS said...

nice blogs

Miecyber said...

Salah satu minuman peberet saya...

Dana Belia 1Malaysia bernilai RM20 juta

yangbaik said...

kenapa la buat topik ni sekarang... huhuuu... tengah puasa nih... sedey2

hazman aka species1980 said...

hurmm..... rasanya jenama nie la yang jadi saingan kepada peel fresh untuk kita dapat rasa jus buah2an

*∽ IZAN ∽* said...

twister memang peberet jus ku..! paling sukan orange pastu apple jus tuu.. memang kawww rasanyerr

Anne said...

sedap Jus ni...feveret :)

tiefazatie said...

mg best gle nie!

Zura said...

air nie mmg sedap..suke ambik air perasa epal...

farhana_aziz said...

yeke ade promotion??nti nak singgah tesco la..mmg every month msti ada stok twister kat esbok..hehe

Hairil Rizal said...

My feveret!
Blackcurrant tu sedap lah..hingga menonggeng botol. Menonggeng? Hehe!

PinQib said...

yang orange tetap melekat di kalbu..
ada pulps yang best dalam tu kan kan kan??

hehe

|Khurafat, BEST ke TIDAK?|

ken said...

i like orange one :)

Farra said...

terliuq memandangnya!! waduhhh

mmh suka sgt hak oren tu

amry said...

sekali sekala jer minum air ni...hehehe

pu3titiwangsa said...

Warehouse Sales Tropicana Twister 25 & 26 August 2011, di Permanis Sdn Bhd!!! Jam 10am - 5 pm...Datang jangan tak datang!!!