Pages

Monday, January 17, 2011

Top Search @Rising Trend di Malaysia: Fasha Sandha Bikini

Jom kita tengok kata kunci (keywords) yang dicari dalam goole untuk Top Search @Rising Trend di Malaysia bagi tempoh seminggu yang lepas:
  • Fasha Sanda, Fasha Sandha bikini dan fasha sandha mendapat 3 tempat teratas. Sorry guys, dalam blog sharinginfoz tak ada gambar or cerita mengenai isu kecoh mengenai fasha tapi dengar khabar dia telah minta maaf. Bagi saya, sepatutnya perlu fikir terlebih dahulu sebelum membuat apa-apa tindakan, implikasi sangat penting. Kalau nak berbikini, jangan bagi orang nampak sudah

  • Tolong ingatkan aku, ana raffali dan ajl25 menjadi topik kedua tertinggi setelah fasha bikini. Apa taknya, Ana Raffali telah memenangi AJL25 baru-baru ini. Memang ramai yang tak sangka yang Ana menang anugerah ini. Terdapat juga facebook @blog yang memperkatakan mengenai pilihan yang tak berapa tepat. Apa-apa pun juri telah membuat keputusan. Biasalah pertandingan ada menang dan kalah kan?

  • Portal UUM, UPU, UUM dan IPTA menjadi topik seterusnya yang mana ramai yang mencari dalam search engine. Maybe nak check keputusan exam atau melibatkan mengambilan subjek

18 comments:

JR Shoppe said...

Kalau nak berbikini tak bagi org nampak pun bahaya jugak...Bayangkan berbikini depan lembu, silap2 lembu jantan tu terkam...amacam?

Kaseh NazLieza said...

amboi..semua sbuk nk tgk fasha berbikini...

Azman Roslan said...

memang top fasha sanda ni, hahah

nur said...

good info.. boleh aplikasi neh

Jemput keALL IN ONE

Ieda Al-Habsyi said...

org malaysia suka pasal artis nampaknyer :)

velasrizal said...

mesti ramai yg nk tgk gmbr bikini tu

miss nina said...

fasha suka cerita panas2 agaknya

oya said...

fasha sandha kontroversi je kan

iniialahaku said...

rakyat mlaysia sntiasa ikut prkembangan smasa...hehe

ardinihumaira said...

pemesnye fasha la ni :)

syuwai said...

wah.. fasha memang h0t.. haha

icee-yah said...

HOT TOPIK KAN FASHA..always:)

sahromnasrudin said...

tahniah abg nik

relevan said...

Fasha Sandha juga yang ramai cari..

eelobor said...

sama la bro....pernah gak risik2 tgk apa yang di cari oleh orang ramai nie & itulah keputusannya

Halimkk said...

Itulah dia..liputan meluas Kosmo mengenai Fasha-3 hari frontpage!! sebab tu la naik mendadak

monica said...

famous fasha ini..yg pasal ipta tu memang top skg sbb skg ini musim isi upu.. :)

kelll said...

fasha tau ramai nak tengok dia pakai gitu..sbb tu dia pakai kakakakaka