Pages

Sunday, January 2, 2011

Segmen Kenali Blogger: amry @amry's blog

Salam dan selamat sejahtera. Segmen kali ini bersama amry @amry's blog. Secara ringkasnya, amry atau Khairul Amry, berkecimpung dalam bidang blogging secara serious ni lebih kurang setahun yang lalu. Tujuan berblogging ni sebab minat dan dapat berkongsi sesuatu dengan pengguna internet.

Suka dengan entry "tips penjimatan petrol". Maklumlah sekarang ni kan harga petrol semakin meningkat dan bagus bagi tujuan alam sekitar kan. Antaranya adalah isi minyak ketika suhu rendah @sejuk, tekan pedal minyak tidak melebihi RPM 3 dan of course isi minyak sebelum pukul 12 tengah malam hari kenaikan minyak (yang ni pun ada)?

Yes ramai betul bloggers memperkatakan mengenai Malaysia menjadi juara Piala Suzuki AFF 2010. Rasanya cerita mengenai skuad bola sepak Malaysia akan terus menjadi topik hangat untuk beberapa minggu or maybe bulan.

Jom kita tengok apa azam tahun baru amry antaranya ialah mengenai kewangan @simpanan. Memang bagus tabiat suka menyimpan ni. Apa-apa pun, jom terjah blog amry.

12 comments:

Faaein Himura said...

wah nak terjah lah.. =]

sahromnasrudin said...

jom kiter terjah blogger hebat ini

HaiDa HiDa said...

salam.. singgah ujung mggu kat sini smbil baca entry baru.. :)

amry said...

omak aii...blog aku tersenarai dalam segemen ni....aku nak malu jap. hehehe....tak sangka tul blog aku tersenarai. Neway, thanx banyak2 bro.
jasa mu akan ku kenang :)

toyolkiut said...

pas ni nk jenguk tengok site ni lak..
great info!

Boloque said...

sebuah blog yg menari..thanks for info bro

P A U L I N E said...

kemenangan Malaysia akan jadi sejarah.. kekalahan Indonesia juga akan begitu.. XD

NINIEZANE said...

hi, baru folo sini...salam kenal...good info..

come n visit me too..
http://niniezane2009.blogspot.com/

hazman aka species1980 said...

hurmm.... hampir konfius jap...ingatkan khairul fahmi punya blog....hehehee...just joking...anyway segmen kenali blogger nie memang bagus untuk visitor kenal dengan lebih dekat blogger lain di luar sana... ;-p

relevan said...

Jom terjah beliau..

Miecyber said...

Blogger yang menarik...


Biawak Komodo tersenarai 10 benda ajaib di dunia

siti murni said...

nanti nak gi terjah..