Pages

Thursday, January 27, 2011

Saya Mahu Sponsored Post dari Eyriqazz.Com

Salam dan selamat pagi. Memang betul saya mahu sponsored post dari Eyriqazz.com. I am sure ramai yang mengenali bro eyriqazz yang tengah naik sekarang. Di samping itu, eyriqazz yang terkenal dengan trademark, banyak menang contest dan juga banyak dapat sponsored post / advertorial jobs from nuffnang. Yang bagusnya eyriqazz ingin berkongsi kegembiraannya dengan orang lain.

Inilah secara ringkas syarat-syarat from eyriqazz:
  • Buat satu entry bertajuk "saya mahu sponsored post dari Eyriqazz.com" dan sertakan sebab kenapa nak sponsored post tu

  • Letak gambar GTO kat atas tu

  • 10 entries terpilih akan mendapat job dan akan dibayar RM30 cash / top up

  • Tinggal permalink kat entry tersebut

  • Tarikh tutup ialah 28 Februari 2011
So inilah sebab saya mahu sponsored post dari Eyriqazz.com:
  • Nak merasai pengalaman menulis "sponsored post"

  • Berkongsi dengan pembaca mengenai sesuatu isu / tugasan dengan cara yang paling mudah difahami

  • Mempelbagaikan kaedah dan cara penulisan bagi menarik minat lebih ramai orang lagi membaca blog dan seterusnya menaikkan status dunia blogging
So apa lagi jom join, contest bro eyriqazz ni.

13 comments:

Boloque said...

menarik..boleh join ramai2

DaHLia said...

selamat menjoinkan diri...
:D

ardinihumaira said...

Goodluck :)

Myvitrd said...

good luck bro.. semoga kita sama2 dapat mengasah bakat lepas ni..hik2

rasp said...

gud luck bro...

Zura said...

nice sound..good luck..

DKosongLapan said...

pemughah betoi si eyriqazz ni yee.....maknenye 10 entri tu...soghang2 le dapat RM30 cash/topup ye???

Kaseh NazLieza said...

sure bro layak ni..ehehehe

azzey said...

Nak join jugalah! tq for this info...

Miza Yusof said...

good luck dan selamat menjoinkan diri :) miza pun nak join jugak :)

makdara TERdiva said...

gud luck bro!

mcm nak join lah.. :D

Eyriqazz said...

thanks bro join...teruja2..

secantikmanis said...

marilah kita beramai-ramai menjoinkan diri dalam kontest ini. googluck ye

http://secantikmanis.blogspot.com/2011/02/saya-mahu-sponsored-post-dari.html