Pages

Wednesday, January 19, 2011

Senarai Pemain Bola Sepak Selangor dan Jersi Baru Selangor 2011 (Gambar)

Inilah gambar pemain-pemain bola sepak Selangor bagi tahun 2011. Gambar ini diambil from blog akudansesuatuz. Untuk mengetahui lebih lanjut dan melihat gambar jersi baru 2011 bolehlah visit his blog.

Selangor mengekalkan warna merah dan kuning bagi musim ini.

Yang ni pula ialah senarai pemain-pemain dan juga nombor jersi. Sudah tentu, ramai yang menantikan permainan pasukan Selangor terutamanya penjaring terbanyak Piala Suzuki AFF 2010, Safee Sali yang menggunakan jersi bernombor 10. Tidak lupa juga dengan kapten pasukan Malaysia semasa Piala Suzuki baru-baru ini.

Selain itu, of course kapten pasukan Selangor Mohd Amri Yahyah. So kita nantikan perlawanan pertama mereka menentang pasukan Kelantan dalam Piala Sumbangsih minggu depan.

7 comments:

sahromnasrudin said...

assalamualaikum abg nik..dgt citer safee komfen akan ke persib bandung ujung bulan nie..perjanjiannya sedang dimuktamadkan..selangor kne carik forward baru la gamaknya huhuhuhuh

DKosongLapan said...

errr...sori to say....
JC Selangor paling tak lawoo.....
hehehe....

Yang ikleh
penyokong Perak.....keke

Miecyber said...

They are red....

BlackBerry halang laman web lucah di Indonesia

Ali ridha said...

semua tu depa kena usaha
tanpa safee.

# # Perempuan tolak cinta lelaki baik !# #

# # Perang baju-T RHETT & LINK’S !# #

# Mak Ana raffali suruh korek bakat !#

Abhamz said...

salam, barisan yang kuat yg batal memberi saingan dlm piala malaysia musim ini...

Mata Hati said...

sedar tak sedar dah nak start musim baru liga malaysia. rasa macam baru lagi habis musim 2010

syafiqdayana said...

selangor r juara musim ni