Pages

Tuesday, January 11, 2011

Apa Ada Kat Chocolate Fair 2011 @Midvalley

Minggu lepas pergi ke Chocolate Fair di Midvalley. Actually fair ni sudah habis sekarang since ianya bermula 7 to 9 Januari 2011. Masa nak balik suruhlah Danish dan Afiqah bergambar tapi Afiqah macam tak nak juga sebab tu le masam aja muka.

Hmmmm coklat catur pun ada, terasa nak aja ambil benda tu dan masukkan dalam mulut. Sebut pasal chess memang lama betul tak main.

Coklat ni not bad juga, Tapi jangan makan banyak ya.

Yang ni macam-macam perisa ada, jagung, durian, strawberi, cookies dan others. Yang kelakarnya Danish yang tak berapa suka durian, habis satu bar makan durian flavour tapi baunya, macam durian le kuat.

Selain coklat, cookies pun ada. Secara keseluruhan, biasa-biasa aja fair ni, tak banyak sangat pilihan kot. Kalau nak cari coklat yang ada jual kat supermarket tu memang tak jumpa le kat sini. Ianya lebih kepada mempromosi coklat buatan rakyat Malaysia.

15 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

sedappnyer! memang suka tgk ukiran choclate, geram je rasa

Kancilbiru said...

hurm...dulu2 banyak gak coklat oversea dalam fair ni. maybe sekarang dah kurang kot..

DKosongLapan said...

Encik Sharinginfoz.....
wahhhh mabelessss.........sape yang hantu coklat ni...memang gile le dapat pegi chocolate fair niiii

syuwai said...

OMG..!!

my febret..

nyam2x

J.M.R said...

aik ada lagi choc fair ni. br last 3month ada kt mid ni..btw, best kn..ada mcm2 jenis choc

black_mel said...

wah...suka choc jgk.....2 rm 10 mmg agak murah..homemade ker choc tu?

Mknace said...

:) :) :) terbaeekkk!!!!

toyolkiut said...

wah..
mesti pnggemar coklat rambang mata d buatnye..
best kn ada event cmtu..

Anna Da Lady said...

coklat buatan rakyat malaysia ada yang OK dan ada yang biasa2 je.But, ia lebih murah dari yang 'femes2' tu:)

ardinihumaira said...

whoaaa cekelat banyak :D

sahromnasrudin said...

bestnya..mesti puas makan cekolet kan

eelobor said...

kawan pun ada ke midvalley ari sabtu itu ari

Mummy Zara Sofea said...

sedapnyeee...rugi xpegi

azzey said...

Sharinginfoz: dh ngalahkan Langkawi plak coklatnya...

hazman aka species1980 said...

whoaa... banyaknye coklat rugi la tak pegi aritu... ada hal pulak... kalau tak sure dapat makan sample bebanyak....