Pages

Friday, January 21, 2011

Tudung Cantik Harga Berpatutan

Salam dan selamat sejahtera. Hari ini, nak cerita sikit mengenai satu blog yang menawarkan tudung yang cantik dengan harag berpatutan, ummiayu. Jom kita tengok antara tudung yang ada kat sini.

Tudung ni diberi nama tudung awning lycra t-shirt dengan thai silk. Warnanya biru velvet dan habis dijual pada harga RM36 sehelai.

By the way, puan punya blog ini buat tudung sendiri dan boleh minta buat mengikut citarasa anda. Yang ini pink bercorak dengan awning pink juga dan kainnya lembut dan menjadi pilihan ramai gadis @wanita di luar. Harganya RM30 tidak termasuk harga pos.

Yang ni lycra pink quite sejuk @RM35. Corak yang menarik dan sesuai untuk dipakai dengan apa jenis pakaian. Tapi sayangnya semua dah habis.

Tudung kosong dengan awning corduroy berbunga @RM35. Warnanya yang menyejukkan dan simple.

Selain tudung, telekung juga ada dijual. Yang uniknya ianya 2 lapis dan tidak nampak bayang bahagian tengkuk. Dibuat dari kain kapas bermutu tinggi dengan corak bunga ros timbul @RM120.

Ada juga bantal hiasan. So kalau nak tahu lebih lanjut, jom kita tengok tudung @ummiayu.

10 comments:

ardinihumaira said...

comel2 :)

Boloque said...

cantik menarik...

rasp said...

menariks tertariks...

misz nana said...

shantek2.. hee

Mata Hati said...

comel ah tudung no.3 tu...

amry said...

ni kalau ada kekasih, mau cair kekasih tu. hehe

ayushida said...

aku melihat gambar dengan menutup sebelahj mata, tengok boleh, beli....uh... bahaya...nnti asben ckp : tudung yang lain boleh buat alas meja....hehe

eiela said...

cantik tapi tak suka pakai tudung camnih. bagi kat mak ok kot nih.

DKosongLapan said...

uiiii....kene pegi niii...kalo pun tak beli pade ummi nye....beli untuk anak

Matjoe said...

murah ni. leh bagi bini