Pages

Thursday, January 6, 2011

Header Cantik dan Murah from Teratakmall


Salam dan selamat tengah hari semua. Guess what, blog sharinginfoz sekarang ada header baru. Thanks to teratakmall sebab bagi header ni secara percuma. Teratakmall ni adalah blog kepunyaan JAI. Siapa tak kenal dengan JAI @teratakarmo.

Ok berbalik pada pada header ni, teratakmall ada menyediakan perkhidmatan membuat header dengan harga yang berpatutan. Ianya pada kadar di antara RM5 to RM10 bergantung kepada complexity header tu. Nak tahu lebih lanjut, jom terjah entry "perkhidmatan membuat header | berminat hubungi pemilik blog".

Ni antara contoh-contoh header yang dibuat oleh teratakmall.


Di samping itu, teratakmall juga ada menjual "tupperware" dengan corak terbaru yang mana pasti menarik perhatian.

31 comments:

MéuzAngelo™ XXIII said...

header yg simple.. :)

ardinihumaira said...

wow! header tu kena dengan blog ni. nice :D

Liyana said...

liyana likes this! hehe

Nazz@Purple said...

sgt simple dan kemas

Lagenda said...

dr pg td dah perasan nik pakai header baru..smart!

Relevan said...

Lawo juga header blog ini..

Anonymous said...

menarik tawaran itu..saya mesti pilih!!!..

My MiRa said...

wah...die ade header baru ye...tahniah.....:P

Awangku Johan said...

mmg header yg simple..
apa2pun saya follow blog kamu..
mai singgah n follow blog saya ek

Unknown said...

ha betul tu, memang termurah dlm pasaran, rugi kalau tak cuba kan :)

Unknown said...

simple kan...xder serabut2...huhu
nk tupperware 1..:p

EJEN 23 said...

nice header..tahun baru, kepala pon mesti la baru ye..:-p

miss nina said...

bolehla pasni g terjah teratakmall usha2 contoh header :)

Unknown said...

Nice header...& Nice Teratakmall...:D

Talian Nur

Qib said...

ni baru bagus weh. header besar dan jelas gituewww

icee-yah said...

ye..simple but nice..suit dengan blog ni:)

Farahhardy said...

murahnyeee RM5-10..... macm bess je.. simple je header...

toyolkiut said...

kian nmpk kredibiliti..
simple tp aura nya..
wow!!

hans said...

simple tapi nice n kena dengan blog bro
best lah dapat header baru

P/S : Bersama Hans di Restoran Keluarga Anda - Yankies Hut

noor said...

sukalah simple jer tp lawo

Imran@Copenhagen said...

nice & simple..good!

maslinamansor said...

nice...

Unknown said...

header yg simple & kemas..
no reason utk caj mahal2..

Fiza Rahman said...

Simple & kemas...cantik ^_^

Bulan Purnama said...

fuyuuhh.. header baruuuu :)

black_mel said...

ringkas dan kemas..nice..

sw33tdarling said...

wahh boleh terjah ni.. kebetulan plak mmg cadang nak pakai header lepas dapat keputusan GA PILIH THEME BLOG

Unknown said...

first time dtg sini dah dpt tgk header baru.huhuh

hazman aka species1980 said...

whoaaa.. .memang cantik la bro... kejap lagi nak order ngan si jejai tue....

Myvitrd said...

wah menarik n simple bro.. jejai memang pakar dalam design2 ni.. tengok dekat blog dia pon dah tukar header baru.. cayooo

Eliss said...

menarik :) kalo nak header free yang serabut mcm belog me, boleh la terjah kesini :)

http://www.elissmie.com/p/korang-nak-header-secara-percuma-kalo.html