Pages

Wednesday, January 26, 2011

Bila Boleh Cashout Earnings @Churp Churp Ni?

Rasanya ramai yang tahu mengenai churpchurp ni, iaitu adik beradik nuffnang. Ianya salah satu channel pengiklanan. Yang uniknya chupchurp ni, kita boleh share dekat facebook ke, e-mail ke, blog ke, twitter dan macam-macam lagi.

Dah lupa dah berapa lama berkecimpung dalam churpchurp ni. So far earnings from churpchurp ni just above RM40, tak sure le bila agaknya boleh cashout kerana minimum adalah RM100. Apa-apa pun, for fun kan, interest first, people second and money later. So kalau yang nak daftar, jom churpchurp now.

20 comments:

sahromnasrudin said...

wah!!!banyaknya

Dia.Honey said...

waaaaaaaaaaahhhh..ai punya baru RM0.00 hahahaha...

Ieda Al-Habsyi said...

yeahhh! tak lama lagi leh cashout! :)

DKosongLapan said...

awok tak rejister lagiii...... awok ambil caghe wait n see.....bio lambat asei selamat....

LiFe KaMi said...

tahniah bro,
semoga dimurahkan rezeki lagi..:)

DeQdEq said...

byk juga dh dpt tu...tahniah

Zura said...

lebatlah poket pas nie...

ardinihumaira said...

fuh.. dni tak naik2... tak sampai rm10 pun. hehe ngelat wat esemen pasalnya

noor said...

wah ok ler tuh saya baru 60 sen hihihi

Nia said...

saya pun tengah menunggu bila la nak cukup RM100 churp churp nih..

hans said...

jumlah kita lebih kuranglah bro...
hehhehe
entah bilalah boleh cash kan?
xper
nanti ada rezeki dapatlah cash tu

Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

iza said...

Salam..

Jelesnya tgk..saya punya baru RM6.00
Berjanggut la nak tunggu...

fiza said...

Banyak tu, saya tak register lagi.

KiD said...

ok laa tu... kid punya jauh lagi... huhuhu

eelobor said...

pernah gak daftar tapi tak tau guna. dan setakat nie, malas lagi nak belajar guna

Anne said...

tahniah!! semoga bertambah lagi..

Kalamhati said...

sy still tak berapa faham lagi..hehe lama2 nnt faham la kot..

relevan said...

Uihs..sudah banyak gitu..

fiz mr.beloved said...

ak punya bru RM1.40..xthu la bila leh cashout..haha

Niena Pengembara Ilahi said...

=) skang ni mst dah leh cashout kn .. :)

sy follow sini :D