Pages

Tuesday, January 25, 2011

Cantik Tak Rak Buku Tiger Ni?

Last weekend pi Jusco Wangsa Maju nak tertarik dengan rak buku ni. Kebetulan, perlukan benda alah ni. Dengan colournya yang menarik pasti kanak-kanak menyukainya.

Actually rak buku ni combination of normal rak yang tiga level yang diperbuat dari kayu yang berwarna putih dan oren. Rak ni boleh diperoleh @RM34.00 dan of course kita kena pasang sendiri, tak susah sangat, perlu screwdriver aja.

Di samping itu, aktiviti ini boleh merapatkan hubungan kekeluargaan yang mana anak-anak boleh tolong sekali. Apabila siap mereka rasa happy.

Yang ni ialah "kotak" kain yang boleh dilipat dan kat Jusco tu kalau tak silap ada corak lain satu lagi iaitu rabbit. By the way, benda alah ni @RM12 satu. Boleh dijadikan hiasan dan at the same time berfungsi sebagai "drawer".

So inilah pandangan dari atas. So kos untuk satu set rak buku ngan "drawer" ini ialah RM70.

21 comments:

eelobor said...

hehehe...budak2 mesti suka ngan gmbr & kaler tuh. mahal kan?

LiFe KaMi said...

comelnya mmg sesuai kalau bg budak2 ni..:)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

cantik :) buat letak baju anak2 kecik pun boleh ni.

ardinihumaira said...

comel2! semangat nak kemas almari :D

miss nina said...

kaler oren..fav tu
cantik2x

noor said...

wah aiman mesti suka..

sahromnasrudin said...

assalamualaikum abg nik..

takde entri fasha sandha putus tunang ke?? ari nie beratus blog buat entri pasalnya heheheheheh

DKosongLapan said...

budak2 memang suke le.....kene pulak dengan kaler die yang teghang tuuu..... tapi bagoih beli bende ni.... bulih kughangkan semak di ghumahhh

Kaseh NazLieza said...

cntik..murah pulak tuh..

TimmyLicious said...

design yang menarik. hehehe. ubahsuai kaler bilik, katil, tilam langsir mesti cantik ni. hahaha. jadi designer la pulak

~aSHa~ said...

menarik la..kemas je...dan elok plak kotak kain tu muat2 kat rak tu...

dulu masa beli rak kayu tu...mmg ada cari bekas yg muat2 nak letak kat setiap tingkat..tapi tak jumpa...

tq for sharing..

Nadia arRumaisha said...

wane oren yang comel......

faiz said...

murah gak tu...drawer pon besar

hazman aka species1980 said...

rak tue memang cantik warna pulak terang .... bagus untuk perkembangan...

lea said...

rak buku hello kitty ade?

icee-yah said...

mesti kids excited ni nak susun brg dalam tu:)

KiD said...

siyes lawa dowh..!! hahhaa.. kotak kain tu kuat tak??

Sharinginfoz said...

sahrom: tak buat le pula pasal fasha

lea: tak ada pulak rasanya

kid: kotak tu biasa-biasa aja, i mean letak kain ke, buku ke, tapi kalau yang tebal2 maybe tak sesuai sangat

oya said...

comel3

fiza said...

Comel & murah, bley beli nih...letak toys ^_^

Solehah said...

comel rak ni.