Pages

Friday, January 28, 2011

Ada Blog, Jom Tambah Duit Dengan HeartBeat



Pernah dengar tak mengenai heartbeat? Ianya salah satu dari syarikat yang menjual pelbagai hadiah seperti mugs, t-shirts, photo frame, cushions dan macam-macam lagi. Di samping itu, bagi yang mempunyai blog atau website boleh juga mengiklankan site ini @affiliate bagi menjana pendapatan.

Jangan risau bagi mereka yang letak iklan nuffnang kerana heartbeat ini tidak akan menjejaskan status glitterati anda. Macam mana nak register dengan heartbeat, jom check it out:
  • Masuk site heartbeat


  • Then click seperti di atas yang berada di sebelah atas kiri website

  • Then click create account dan isi maklumat

  • Selepas selesai click "MY HB! Affiliate"

  • Pas tu click icon "Get A Code" dan settle

  • Kat bawah ni cara-cara yang boleh dibuat untuk mendapatkan income
  • Sebagai contoh anda akan dapat RM2 jika ada orang mendaftar heartbeat|Affiliate, 15% of total purchase melalui refferal purchase dan 4 sen setiap genuine click. Bila cukup RM50 boleh cashout
So apa lagi, jom daftar heartbeat.

15 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

haa..memula ragu nak pasang tapi lepas bro pasang, baru saya ikut, hehehe :)

Boloque said...

menarik nih..leh jana duit selain nuffnang & churp2

velasrizal said...

nk register gak la klo blh dpt duit..

..owner of a lonely heart.. said...

Thanks ye sebab share..

..tips elakkan marah ..

lea said...

heartbeat....berdebar-debar nak letak neh

icee-yah said...

oh ye ke..bila sharinginfoz letak baru icee nak letak la.i trust u:)

Fairus Bin Mamat said...

WAH.. DAH RAMAI JOIN HEARTBEAT.. :)

Adziim said...

Bro dah refer nuffnang pasal heartbeat ni?

nuyin2u said...

oh, nak juga..

Fina Fento said...

baru tau ni..terima kasih :)

Hai nama saya FINA

ardinihumaira said...

HB best :D

oya said...

wah bagus ni

toyolkiut said...

menarik kn..
nk try jg la..

relevan said...

Orait..mari kita up income lagi..

akuorgkmpng said...

thanks..
aku dftar kat sini..
mari2 la singgah kt blog aku..hehe