Pages

Monday, January 31, 2011

Redmummy Dapat Income Hampir RM15,000 Sebulan in Januari 2011: Jom Tengok Tips

Memang betul redmummy dapat hampir RM15,000 pendapatan from blogging, iaitu nuffnang dan churpchurp. Memang banyak kan, ianya bukan untuk setahun tapi untuk sebulan. Rasanya kalau saya nak dapat banyak tu untuk setahun pun memang sangat susah.

Tengoklah income from nuffnang aja dah lebih RM12,000.

Manakala ngan churpchurp pula lebih RM1,500.

So macam mana nak dapat income sebanyak ini?:
  • Blog nicely, jangan kutuk orang

  • Kerja kuat bagi mengejar hits

  • Jangan kedekut dengan readers, ada rezeki share-share le
Nak tahu lagi tips, jom terjah.

12 comments:

akuanakpahang said...

Salam, semuanya pun dugaan.. susah mahu pun senang semoga kita mengambil iktibar bersama.

J.M.R said...

masyuk tu bro..RM mmg beruntung..cayalah

yangbaik said...

penat membacanya.... rasa macam nak juling dah mata hitamku..
kalau nak kata jeles ... dah tak terjeles dah... usaha mau lebih

Farra said...

Huyoooo..mantop!! Ni yg nk follow nii

velasrizal said...

kencang btol income dia

toyolkiut said...

wah..
sangat hebat..
TK 5 inggit sebulan pun x lepas..
hahaha..
tahniah pada empunya blog..

iday said...

rezeki dia,,berbaloi dengan hasil usaha dia,,huhu

faiz said...

banyak btol...tu belum income lain lagi..
Sedarkah kita..tulisan itu...

Anonymous said...

bila la aku nak jadi mcmnie?

Mama Kembar 3 said...

wah hebat tul, murahnya rezeki dia kan

amry said...

mak aiii...akunyer 10 henggit pon tak lepas lagi...dasyat ler!! boleh kalau usaha :) hati kata mau jer

Myvitrd said...

Memang teruja bro income dia.. tu yang terus buat entri pasal churpchurp tu..

Share sini ye..

http://www.myvitrd.com/2011/02/ambil-peluang-buat-duit-melalui.html