Pages

Sunday, April 10, 2011

Jom Main Badminton di Tasik Titiwangsa Kuala Lumpur

Hari minggu bersiar-siar dan beriadah bersama keluarga OK juga. Semalam pergi ke Tasik Titiwangsa, Kuala Lumpur. Yalah takkan nak lepak kat rumah or pi jalan-jalan kat shopping complex aja kan.

So bawalah raket badminton. Memang dah lama betul tak pegang raket ni, kalau tak silap lebih kurang 10 tahun kot. By the way, Danish memang excited betul setelah beli raket. Asyik pegang aja benda alah ni kat rumah.

Bila first time main, memang bila pukul asyik tak kena aja, lepas banyak kali main still struggle. Tak apa, nanti kita main lagi.

Afiqah pun sama gak. Tapi yang penting cuba dan boleh menyihatkan badan dan mengambil angin kat luar rumah, memang ramai yang datang dengan keluarga dan bermain badminton. Selain daripada bermain badminton, kita boleh main bola dan juga menunggang kuda di sini. Jom ke Tasik Titiwangsa.

10 comments:

Nur Liyana said...

hehe..sekarang nie, yana setiap petang main bedminton dgn adik!!hahhha

nk tunggu interview scholar nie..doakan !!!!!

cik teynteyn said...

dh lame tak maen badminton ..
rindunye nak maen badminton walo takler hebad. hihi..

neway, join u here.

relevan said...

LAma dah tak g Tmn Tasik Titiwangsa nih.. nnti berkesempatan hendak juga singgah sana..

azzey said...

Dari minggu lps lg nak ke sini..:)

Usop Wilcha said...

Saya pun minat badminton....


Tips penjagaan gigi

eelobor said...

wife ada gak ajak ke sana petang semalam, tapi tukar rancangan last minute

faiz said...

bgusla bro..bwk anak2 bersenam...

n@m@n said...

masa duk ngan akak dulu selalu gak lepak main badminton ngan jogging kat situ..

Kalamhati said...

bestnye..lama tak main..=)

Zura said...

nk jd pengganti chong wei ke..

dah lama xpegang raket...sbb xde raket..hhe