Pages

Tuesday, April 5, 2011

Isi Survey Nom Nom Dapat Duit

Pernah tak dengar mengenai Nom Nom? Ianya salah satu daripada social network yang menjalankan survey @kajiselidik mengenai sesuatu isu atau perkara dan juga mengetahui lebih lanjut mengenai bloggers dan pengaruh social media.

Kalau bosan-bosan bolehlah isi survey ni, lebih kurang 15 minit to 20 minit selepas aktu pejabat atau masa-masa lapang ya.

Mula-mula anda akan ditanya sama ada mempunyai akaun Nuffnang atau churpchurp?

Kalau ada dua-dua akaun, pilih yang mana satu "pendapatan" survey ini untuk dikreditkan. Antara soalan-soalan dalam survey ialah mengenai peribadi (umur, jantina, lokasi, pendapatan dan lain-lain).

Contoh benda-benda lain yang ditanya ialah mengenai twitter, facebook, shopping online, jenis telco, laptop, kereta, stesen minyak, fastfood, tooth paste, pizza dan macam-macam lagi.

So dah habis survey, keluarlah screen seperti di atas. So nak tahu lebih lanjut jom Nom Nom.

11 comments:

Cikgu Den said...

belum isi lagi...

fyna said...

owwhhhh...blum isi lagi..
hehehe..

Zura said...

tgk gak td...sbb ade menantang comey tue kat right bottom...saje je klik..hehe

relevan said...

Baru siap isi.. 1 ringgit sudah hehehe!

Sumijelly said...

aku dh isi dah,,,,,

Sumijelly.com

Miecyber said...

Saya dah jawap survey nie...

" Say No " Loji Nuklear Di Malaysia

eelobor said...

kawan dah kurang ghairah bab2 nih. tapi untung bagi mereka2 yang nak mencuba

J.M.R said...

kena isi nih..dpt duit leh beli eskem..:-p

amirah said...

ok ni

faiz said...

bleyla isi pasni...bro bley tanye sikitla..exabytes ade balas email saya..die ade tulis 'our advertising budget for each blog is at RM 50/3 months'..ape makna dia?

Sharinginfoz said...

faiz: maknanya diaorang boleh bagi maksimum RM50 untuk 3 bulan bagi sewa iklan dekat ur blog. Kalau lebih daripada itu tidak boleh sebab lebih bajet