Pages

Tuesday, April 5, 2011

Isi Survey Nom Nom Dapat Duit

Pernah tak dengar mengenai Nom Nom? Ianya salah satu daripada social network yang menjalankan survey @kajiselidik mengenai sesuatu isu atau perkara dan juga mengetahui lebih lanjut mengenai bloggers dan pengaruh social media.

Kalau bosan-bosan bolehlah isi survey ni, lebih kurang 15 minit to 20 minit selepas aktu pejabat atau masa-masa lapang ya.

Mula-mula anda akan ditanya sama ada mempunyai akaun Nuffnang atau churpchurp?

Kalau ada dua-dua akaun, pilih yang mana satu "pendapatan" survey ini untuk dikreditkan. Antara soalan-soalan dalam survey ialah mengenai peribadi (umur, jantina, lokasi, pendapatan dan lain-lain).

Contoh benda-benda lain yang ditanya ialah mengenai twitter, facebook, shopping online, jenis telco, laptop, kereta, stesen minyak, fastfood, tooth paste, pizza dan macam-macam lagi.

So dah habis survey, keluarlah screen seperti di atas. So nak tahu lebih lanjut jom Nom Nom.

11 comments:

Anonymous said...

belum isi lagi...

fyna said...

owwhhhh...blum isi lagi..
hehehe..

Zura said...

tgk gak td...sbb ade menantang comey tue kat right bottom...saje je klik..hehe

relevan said...

Baru siap isi.. 1 ringgit sudah hehehe!

Sumijelly said...

aku dh isi dah,,,,,

Sumijelly.com

Miecyber said...

Saya dah jawap survey nie...

" Say No " Loji Nuklear Di Malaysia

eelobor said...

kawan dah kurang ghairah bab2 nih. tapi untung bagi mereka2 yang nak mencuba

J.M.R said...

kena isi nih..dpt duit leh beli eskem..:-p

amirah said...

ok ni

faiz said...

bleyla isi pasni...bro bley tanye sikitla..exabytes ade balas email saya..die ade tulis 'our advertising budget for each blog is at RM 50/3 months'..ape makna dia?

Sharinginfoz said...

faiz: maknanya diaorang boleh bagi maksimum RM50 untuk 3 bulan bagi sewa iklan dekat ur blog. Kalau lebih daripada itu tidak boleh sebab lebih bajet