Pages

Friday, April 15, 2011

Luahan Pelanggan Astro Mengenai Live Maharaja Lawak

Semua tahu bahawa bermula minggu ketiga (malam ini), rancangan Maharaja Lawak tidak lagi disiarkan dalam Astro Prima dan hanya mereka yang melanggan saluran Mustika sahaja boleh menonton Maharaja Lawak secara live.

By the way, pengumuman bahawa WAI dan XN3 terkeluar. Agak-agak apalah nasib diaorang?

Ramai pelanggan Astro yang tidak berpuas hati, apa-apa pun pilihan ditangan anda! Jom kita tengok apa kata mereka di Astro @facebook mengenai tiada live Maharaja Lawak di Astro Prima:
  • baik tgk youtube je lps je ML 2 abis..mst ade org yg upload...eh pigi dah astro!!!

  • maharaje lawak da la tak bes .. pastu kene langan astro warna pulak .. haih .. -,-

  • kita komen mcmna skali pon penat taip je... kita sedar kita nie sapa! kita cuma org biasa yg xberduit byk! xdak pangkat! xdak share dgn astro! tp astro kena pikir klu xkerana kita, astro xkan maju smp ketahap nie!

  • tunggu yg kat u tube nyer je....^_^

  • setakat berlawak 3 minit anak kita kat tadika pun boleh buat...
By the way, nak tahu perkembangan selanjutnya mengenai Maharaja Lawak live boleh tengok kat blog eyriqazz.

13 comments:

Azman Roslan said...

setakat hari ni tak pernah tengok rancangan tu.. best sangat ke??

faiz said...

nak amik untung lebih astro ni..

eelobor said...

kawan tak layan pun, tak berminat sangat dengan gelagat cam gituh

KiD said...

mmg arrr... gua luah tak puas hati nih.. tak langgan takpe.. tengok ulangan aje lah.. kedekut sangat ke astro.. tapi otak bisnes... hehehee... btw aku takkan langgan mustika! lalalallaaa

akuzle said...

sy pon setuju lah... azman, sy rasa ML tuh yg bersungguh2 buatnyer bebaper org jeks... yg dh mmg ada nama, peminat n pengaruh dlm industri hiburan neh wat ala2 kadar ajer... so sy rs ML neh mcm tader prospek aper2...

Myvitrd said...

semua nak kena bayar..hampagas betul

relevan said...

Astro adalah 1 Sykt Swasta.. teknik perniagaan untuk mencapai keuntungan yang lebih tinggi.. Hidup aStro..

Jika rasa senak jangan langgan aStro ..

mamawana said...

hehe... pun layan kat u tube

Faisyah said...

saya tgk lawak nabil je dulu,itu pun mmg sbb kelakar.ada jgk cuba tgk lawak2 lain tu, tak kelakar pun.. buang masa, buang karen, buang duit.. sama je dgn AF..

azzey said...

saya mmg ada melanggan astro warna dh lama dh..:)

hazman aka species1980 said...

Yesss.... Memang tunggu orang upload kat YOUTUBE jee.....hahahaha dan boleh tengok tanpa IKLAN.... ;-p

Jocko said...

Beli jer Nik,,,

amirah said...

hehe..memang ambik kesempatan sungguhla astro ni