Pages

Friday, April 15, 2011

First Time 2,000 UV Sehari Untuk Seminggu


Setelah 1 tahun 6 bulan berblogging, buat pertama kali blog sharinginfoz dikunjungi lebih 2,000 unique visitors (UV) sehari untuk 7 hari berturut-turut. Terima kasih diucapkan kepada semua pelawat yang datang ke sini.

Tanpa pelawat yang sering datang ke blog ini, ianya tidak dapat dicapai. Bosan-bosan boleh baca lagi mengenai tips mudah tingkatkan trafik dan tips mudah SEO.

Sama-sama le kita meriahkan dunia blogging ini dengan berkongsi maklumat dan informasi yang boleh mendatangkan kebaikan kepada semua.

30 comments:

relevan said...

banyak UV tu..

Dawa said...

tahniah atas jumlah UV yg sebegitu banyak!

velasrizal said...

mesti ramai yg nak baca psl liga super tu

abang ensem said...

Banyak tu bro. Blog aku ni pun takat idop segan mati tak mau je..huhuhu.

Zura said...

waaaaaaaaaah...byknye...syabaslah..

Miecyber said...

Congrats...

Fakta Menarik Tahun 2011

Jocko said...

caya la Nik

sahromnasrudin said...

perghh..mantap..syabas abg nik

Myvitrd said...

syabas bro.. banyak tu.. teringin juga dapat macam tu setiap hari.. tapi aku kena kerja keraslah hehehe

sarah mohamad said...

tahniah! tinggi tuu.

faiz said...

bro mmg hebat...bleyla gantikan nuffnang ni...amik adverlate ke..

Noriz said...

wow...teror arrr ;)

fiza said...

Congrats, byknya UV, bila lah bley dpt UV mcm nih ^_^

azzey said...

Saya bak dapat 1000 UV seminggu pun x capai lagi. ni kan plak sehari...hu3...anyway congrates

klik HB

toyolkiut said...

alamak..
TK jeles..
TK jeles..

izee said...

tahniahh!!

iza said...

As salam..
Tahniah..

Salmiah said...

TAHNIAH! Mmg byk alasan utk terjah blog nih... macam2 ada..

Nia said...

uii,..byk tu..bukan senang nak achieve sebyk tu kan.

Lagenda said...

tahniah Nik..
jauh lg perjalanan blog pepel tu nk setanding blog ni

Fikri Rais said...

you'll always be my idol :)

Razis said...

isk isk isk..blog aku masih jauh utk ke arah tu,,,,

faisal said...

wah tahniah...semuanya bermain dengan masa dan kerajinan

http://faisalapardi.com/

Cikgu Den said...

tahniah. banyak tue.

eelobor said...

dasyat....dasyat....tahniah bro. huhuhuhu

n@m@n said...

kalaulah boleh ditukar dengan RM..hehe

darkbatman said...

tahniah bro..kagum!

Esempoi said...

memang sempoi sharinginfoz ni
sentiasa meningkat..

blog esempoi.com gak yang statik..
kena cuba cara sharinginfoz lak ni

amirah said...

tahniah..

Kak Aya said...

salam kenal.

Tahniah! memang betul tiada yang mustahil untuk dicapai tp k.aya rasa mcm blog kak aya tu mustahil je nak capai hingga ribu2 UV sehari.