Pages

Saturday, April 23, 2011

Gambar Pertunangan Ashraf Muslim dan Noor Dayana Lokman

Ini adalah antara gambar pertunangan pelakon Ashraf Muslim dengan tunangnya Noor Dayana Lokman yang telah diadakan pada hari ini Sabtu, 9.45 pagi disiarkan secara langsung melalui Nasi Lemak Kopi 'O' di TV9.

Gambar ini yang diambil from murai.com.my, menunjukkan ibu Ashraf Muslim menyarungkan cincin pertunangan ke jari Noor Dayana.

Menurut mstar, pasangan ini akan melangsungkan pernikahan pada 30 Ogos 2011 (1 Syawal) di Mekah.

Gambar ini jelas menunjukkan kegembiraan Ashraf dan Noor Dayana.

Inilah antara hantaran bagi majlis pertunangan ini. Semoga pasangan Ashraf Muslim dan Noor Dayana dipermudahkan segala urusan dan selamat semuanya.

Nota: gambar-gambar ini diambil from mstar dan murai.com.my.

10 comments:

Myvitrd said...

wah aku sempat tengok kejab tadi..dekat tv.. semoga mahligai yg dia bina ni.. akan berkekalan sampai ke syurga

zati embong said...

manis je O.o

Congrats utk mereka ber2.

Sharif Dez said...

Semoga jodoh mereka berkekalan. Amin.

lea said...

ala...kecewa...sob3

pape, moga berbahgia ashraff!

Nur Liyana said...

wah..asyraf dh bertunang!!!
good2!!!hehehhe
semoga berkekalan!!!

azzey said...

Tahniah utk kedua2nya..:)

velasrizal said...

wah siap ada strawberry wat hantaran

LiFe KaMi said...

kami suka asyraf ni,relax je takde pun nak cover macho..
tahniah semoga bawa ke jinjang pelamin..:)

Ardini Humaira said...

dah cam majlis kawen pertunangan mereka semalam kan:)

relevan said...

Ustaz Amirul ni..sudah bertunang..bagus2..