Pages

Sunday, April 3, 2011

Jom Makan KFC Egg Tart

Pernah cuba tak KFC egg tart? Beberapa hari lepas beli guna voucher RM1 sebiji. Memang sedap, then hari ni beli set of 6. Since tak ada voucher, harganya RM1.80 (harga tanpa belian produk ayam) so kalau tak silap sekotak ni RM10.80. Kalau beli bersama-sama dengan produk ayam, sebiji RM1.60.

Afiqah memang suka benar. Actually saya yang tak suka makan egg tart, bila cuba yang KFC punya memang tak menghampakan, dengan garing di tepi dan kat tengah tu memang rasa telur yang lemak-lemak dan tak manis sangat. Yang sedapnya memang lebut kat tengah. Kebetulan masa beli tu masih panas, baru keluar dari oven.

Rating saya bagi 9.2 out of 10. Tapi sebelum ni pernah gak cari kat KFC di Jusco dan Carrefour Wangsa Maju memang tak jual sebab sesetengah tempat aja yang ada. Pagi tadi pi Giant Batu Caves ada pula. So apa lagi try jangan tak try.

14 comments:

lydzar said...

yup..mmg sedap..dh byk kali mkn

Noriz said...

wah...advance nye bang Nik dah mkn...huhu, tak sempat lgi cari...
amboi..anak dara tu ngadap sorang ke sekotak tu? hehe

hazman aka species1980 said...

whoaaa... rating tinggi tue ...dah kira kategori lazat abis laa yea

KiD said...

dah makan tahun lepas malam krismas.. hehehe.. sedap!!
Rahsia Tahan Lama!!

Gimi said...

besar gak egg tart tu

eelobor said...

hehehe, dah banyak sangat lari konsep asal kat KFC nih. macam2 produk baru di perkenalkan untuk meneruskan keuntungan yg tinggi. tapi memang belum cuba lagi tuh...

relevan said...

NAmpak sedap..

velasrizal said...

tak penah try lagi nih

Air said...

Dah try bulan nov lepas..Yang peliknye, KFC Labuan tak tau langsung psl kewujudan egg tart nie..hampeh btol..

kumfye said...

not bad har...kfc egg tart...

thefye.com

toyolkiut said...

wah..
tat telur..
sedap..
TK beli kt pasar je, 2 ringgit 3 bijik..

ardinihumaira said...

nyum3... terliur dni tengok

azzey said...

Produk baru KFC ye? x pnh cuba lagi. Nak cubalah...:)

Wan Adawiyah said...

Terbaik!!!suke sangat rasa nk makan hari2 tp pk kan gemuk kdg2 aje lor makan...h3h3