Pages

Friday, April 29, 2011

First Time Dapat Cek Churp Churp

Ingat tak previous entry saya mengenai "Jom join churp churp"? Setelah 9 bulan join, minggu ini first time dapat cek. Not bad ianya seperti Nuffnang yang mana selepas sebulan cashout dapatlah "habuan". By the way, jumlah yang dapat ialah RM116.50 (minimum pengeluaran adalah RM100).

So kalau berminat apa kata signup churpchurp dengan menyertai churpchurp race. By the way, churpchurp ini syarikat pengiklanan yang mana kita boleh share "link" menggunakan twitter, facebook, blog dan apa-apa saja dan kalau orang berminat dengan perkhidmatan or barangan tersebut then diaorang click so kita dapatlah pendapatan daripadanya.

So lepas click churpchurp race, keluar benda alah kat atas ni dan sign in with facebook dan isikan maklumat lanjut mengenai diri anda.
Selepas isi semua butir-butir, then tekan butang submit dan jangan lupa join race. Siapa paling banyak collect point, ipad 2, Blackberry Bold 3, ipod touch dan macam-macam lagi. So apa lagi yang ditunggukan jom join churpchurp race.

12 comments:

amirah said...

ooo..race yg ni..syukur rezeki lagi

Faisyah said...

wah, alhamdulillah, masyuk sekarang... tahniah2... :)

relevan said...

Sikit lagi boleh Cash Out nih..

Lin Azlina said...

susahnya nk race..takde org ebrani nk challange saya

Nik Zulkhairi said...

jom blanje teh tarik.

J.M.R said...

yg race tu, camne leh dpt smpai riban2 kilo..aiyoo..

cikguden said...

duit kat churp churp belum boleh di'cek'kan lagi.huhu

Curi motosikal buat jalan-jalan

Myvitrd said...

wah masyuk tu bro... aku race tak lepas2 pon ..huhu

iza said...

Assalam..
Rezeki lg...
tahniah..

nur said...

tahniah..

a.a.. exited nak share..

Ayie said...

wow.. kecemburuan disini.. hahaha

KiD said...

congrates bro!!! dapat dah yea cheque.. syukurrr