Pages

Saturday, April 23, 2011

Siapa Kata Amir Maharaja Lawak Tak Bagus @Juri Dah Kena @Youtube


Antara komen juri, ini adalah yang paling baik, Amir telah melompat jauh...... Dalam persembahan Amir yang boleh ditonton kat youtube, juri-juri Maharaja Lawak telah "dibelasah" oleh Amir pada minggu ke-4.

Apa-apa pun, kita tunggu siapakah yang akan keluar minggu ini?

Update: Alex terkeluar minggu ke-4 dan Amir tidak termasuk dalam 3 terbawah. Youtube @penyingkiran: Tiga terbawah-Man, Jihan dan Alex

13 comments:

berita sengsasi said...

khakha amir bibir..

eelobor said...

mungkin A tak suka, tapi B suka. Mungkin C menyampah tetapi D sebaliknya.

♥ Che NamNam ♥ said...

minggu neh sy rase lawak amir menjadik jugak kalau nak bandingkan minggu2 yang lepas..

apa salah nyer bagi diyer peluang lagik..:)

Nik Zulkhairi said...

selain budak tak besar-besar ni, aku jugak dok tgu maharaja gelang magnet ac mizal nak kena tendang. wakaka..

saya_arief said...

gud luck la kepada amir.
hebat la tu xmasuk bottom 3.

Fitrihadi said...

amir tak keluar sebab orang kelantan kan suka support orang yang senegeri dengan diorang.. tak mustahil amir akan jadi maharaja lawak.. dan berita ni akan jadi kontroversi satu malaysia.. mungkin akan disiarkan di CNN hehehe

blog-tips-kurus said...

masih gagal untuk menonton program realiti tv ini secara serius. sangat best yek?
*sori nak tanye: kalau buat video hntr YouTube tu, depa dpt payment ke?

relevan said...

Undi Amir cepat2..

Eyriqazz said...

Jejaily penyokong kuat amir ni..hik3

faiz said...

tapi tak suka dia ni mcm ade perasaan berlagak...

Miecyber said...

Amir bangkit setelah di cemuh...

Projek Pintar MAS

mamaqari said...

ni yg terbaik dr amir rasanyer=)

Ardini Humaira said...

dni tak dapat tengok sebab tade astro. duk tengok di utube ja hehe