Pages

Monday, April 11, 2011

Pakaian Cantik Untuk Remaja, Gadis dan Wanita @eightDesigns

Adakah anda menghadapi masalah untuk mencari pakaian yang sesuai dipakai terutamanya bagi muslimah tidak kira sama ada remaja, gadis ataupun wanita? Jom kita tengok apa ada di eightdesignsboutique.

By the way, "eightDesigns is a leading Malaysia's online shopping blog". eightDesigns pernah keluar melalui TV9 dalam rancangan Nasi Lemak Kopi O. Boleh saksikan di dalam youtube.

Yang ni ialah "long sleeve plain shirt: Sofia", kain cotton jenis sejuk bila dipakai. Harganya RM55 termasuk kos penghantaran melalui poslaju. Long sleeve plain shirt ni boleh match dengan shawl bercorak pelbagai warna dan sesuai dipakai ke pejabat.

Yang ni ialah shawl eksklusif: Azizah @RM85 termasuk delivery. Ianya kain silk yg amat berkualiti tinggi, embroidery corak bunga ada di kedua-dua hujung shawl dan sesuai digayakan bersama baju kurung ataupun jubah.

Yang ni boyfriend shirt: Fifa, yang menggunakan material thin cotton @RM45 termasuk kos penghantaran. Baju ini nipis dan ringan tapi yang paling penting tak jarang.

Last sekali yang saya nak share ialah Floral dress: Nadila @RM39 termasuk delivery, mixed cotton dan bahagian skirt ada double lining. Nak tahu lebih lanjt jom kita melawat eightdesignsboutique.

14 comments:

DKosongLapan said...

bagoih le encik sharinginfoz ni....
promote2 blog dan bisnes oghang.....macma ni le bagoih.....sambei2 tolong kawan kaannnnn

eelobor said...

nampak la jugak sopan kan?

toyolkiut said...

yg kedua last tu menawan kalbu..

sahromnasrudin said...

ada kua dlm rancangan safiyya kan

ardinihumaira said...

wahhh eightdesign ;)

hazman aka species1980 said...

hurmmm.... sweet betul la model2x tue....

Miecyber said...

Cantik dan manis...

Tandas segera

e.l.i.s.s.m.i.e said...

cantik :) tapi tak sesuai utk makcik ni..hehehe

fyna said...

tq 4 the info.
hehehe...
like!!~

mengenaldiri said...

salam..
sis, thanx datang blog sy..
hehe. wah, blogshop menarik ni
masti jenguk jgk
^_^

KiD said...

cantik gak tudung2 tu... nice sharing bro!
Kurang Ajar Cakap Mencarut | FU*K

relevan said...

Memang Cantik..

Nur Liyana said...

hurm..cantik2....dh pernah beli online kat sini..hehehhe

Myvitrd said...

Macam2 fesyen sekarang ni bro.. duit je..